Veldig god mat. (Kan annet enn gris også). Servicen var også upåklagelig. Anbefales på det varmeste.
det er akkurat slik tilbakemeldinger vi drømmer om å få. Tusen, tusen takk!!!
278–282 av 2 236 anmeldelser
Utrolig god svineknoke! Sprø skinn og ordentlig mørt kjøtt! Hyggelige omgivelser og godt øl 👍 Anbefales!
I en ellers svært vanskelig tid er det motiverende både for ledelsen og de øvrige ansatte å få en slik hyggelig tilbakemelding. Tusen takk!
Vi hadde spare ribs samt svineknoke.
Beste spare Ribs jeg har spist i Norge. Svineknoks var langtidsgrillet, og med sprøtt skinn.
Anbefales, dette er en ærlig restaurant med store porsjoner, er du ikke mett etter du har spist her, får du en til porsjon gratis.
Fikk anbefaling på øl og akevitt, som var særdeles smakfiullt til disse rettene.
Fantastisk mat og hyggelig betjening. Spiste den beste lapskausen noensinne. Har spist koke, fish & chips, salat tidligere. Alt er helt max
Var her for et par år siden, og hadde et nydelig måltid; spareribs! Skrev at jeg skulle tilbake dagen etterpå, men ble nok noen flere dager før det skulle skje igjen. Min andre gang på den glade gris ble en skuffelse. Trodde jeg hadde funnet de beste ribsene i byen, men nei, ikke nå lenger. De er tørre.. utrolig tørre. Gir stedet en sjanse til, for alle gode ting er kanskje tre?
Hei og tusen takk for konstruktiv tilbakemelding. Vi er sjokkerte av å høre at spareribsen skulle være tørr. Det skal selvfølgelig ikke være slik og vi forstår ikke hva som kan ha skjedd. Normalt kontrollerer vi vær eneste produksjon både visuelt og ved å smake. Vi beklager på det sterkeste.