Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Storkoset oss!”
Anmeldelse av Den Glade Gris

Den Glade Gris
Bestill bord
2
tor. 28.10.
20:00
Vurdert som nr. 16 av 1 540 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 15 - USD 38
Kjøkken: Norsk, Pub, Grill
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 30. september 2020

Den glade gris lever igjen! Dette er vår tredje gang som vi besøker dere og vi er aldri skuffet. Griseknokene er på tysk nivå og ølen i seidel matchen både smak og pris. Man får mye mat for pengene, så kom sulten og nyt maten sakte i hyggelige omgivelser.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Lobelia88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
448evenh, Owner på Den Glade Gris, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2020

Takk og takk. Kjekt å høre at dere likte dere hos oss nok en gang. Håper å se dere flere ganger fremover.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 598)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3842 av 1 598 anmeldelser

Anmeldt 26. september 2020

Vi (2 par) bestilte selvsagt den nye og tidsriktige Oktoberfest menyen. Man får ikke bedre "Schweinshaxe mit Sauer kraut" i München under Oktoberfesten, enn det man opplever hos den Glade Gris.
I tillegg en trivelig stemning i hyggelige omgivelser med topp service.
Sist men ikke minst - Restauranten følger alle anmodninger og retningslinjer for hindre Covid-19 smitte - alt på en høfflig og forbilledelig måte.
Anbefales på det sterkeste!
- Vi tar snart en tur igjen!

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 585terjes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
448evenh, Owner på Den Glade Gris, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2020

Tusen takk! Det er slike tilbakemeldinger vi drømmer om. Dette motiverer og varmer så vel ansatte som ledelsen . Det er spesielt oppmuntrende i disse vanskelige tider for oss alle. Nok en gang - tusen takk!!!!!!!!!!!!!!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Eg hadde Langgrillet svineknoke, min kone BBQ Pulled Pork på grov potetstappe.Svineknoken var saftig i kjøttet m/sprø skorpe, beste Pulled Pork ymtet fruen.Behagelig og hyggelig vertskap.Kommer garantert neste gang vi er i Oslo.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Staale-Bor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
448evenh, Owner på Den Glade Gris, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2020

så hyggelig. med fin tilbakemelding. Tusen, tusen takk!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2020 via mobile enheter

Veldig god mat. (Kan annet enn gris også). Servicen var også upåklagelig. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, 280egilw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
448evenh, Owner på Den Glade Gris, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2020

det er akkurat slik tilbakemeldinger vi drømmer om å få. Tusen, tusen takk!!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Utrolig god svineknoke! Sprø skinn og ordentlig mørt kjøtt! Hyggelige omgivelser og godt øl Anbefales!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Keichiw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
448evenh, Owner på Den Glade Gris, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

I en ellers svært vanskelig tid er det motiverende både for ledelsen og de øvrige ansatte å få en slik hyggelig tilbakemelding. Tusen takk!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Den Glade Gris, så også på

 

Har du vært i Den Glade Gris? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din