Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales!”
Anmeldelse av Den Glade Gris

Den Glade Gris
Vurdert som nr. 18 av 1 552 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 13 - USD 32
Kjøkken: Norsk, Pub, Grill
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Middag, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Veldig god mat, og hyggelig betjening.
Rask servering, og her blir du garantert mett.
Neste gang vi er i Oslo, så tar vi turen igjen

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, TPEriksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Even H, Owner på Den Glade Gris, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2021

Hei TPEriksen!!! Tusen takk for flott anmeldelse. Det er dette vi håper på i en vanskelig tid.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 689)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6266 av 1 689 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2021

Det er flere ting å trekke frem som var bra og som gjør at vi kommer tilbake.
God service, det var tydelig at de som jobber og driver den glade gris brenner for dette.
Godt utvalg i ulike typer øl samt anbefaling av type øl til maten.
Maten var gjennomført både med utseende,smak og størrelse. Når guttungen som aldri pleier å ha noe kjøtt liggende igjen på tallerkenen sin må kapitulere. Så sier det sitt. Man blir mett av maten her.
Jeg opplevde for første gang å smake en akevitt jeg likte. Vi kommer tilbake hit.

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, 260christom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Even H, Owner på Den Glade Gris, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2021

Wow - dett var hyggelig! Tusen takk!!!!!!!!!!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2021 via mobile enheter

Den glade gris er superkoselig i et relativt rolig nabolag sentralt i Oslo. Masse øl og god, kvalitetsmat. Hyggelig service, men savner QR-kode system. Anbefales!

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, April-Elin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2021

Glimrende gris, god drikke, hyggelig stemning og gode venner / familie.
Hva mer trenger man for å oppleve en trivelig.lørdagseftermiddag?

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, kjell575
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2021

Lun og god stemning. Meget god mat til en anstendig pris.
Hyggelig og rask betjening. Anbefales varmt.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Traveler418522
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Den Glade Gris, så også på

 

Har du vært i Den Glade Gris? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din