Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grisegod mat”
Anmeldelse av Den Glade Gris

Den Glade Gris
Vurdert som nr. 14 av 1 556 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 13 - USD 33
Kjøkken: Norsk, Pub, Grill
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Lunsj, Frokost, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

En matopplevelse som bare må oppleves! Bestilte signaturmeny, noe jeg virkelig ikke angrer på. Alt var innmari godt, spesielt svineknoke. Sprø svor, bein som bare var å dra ut. Hvis man ikke liker sennep bør man ikke bestille denne, men personlig syns jeg sennepssausen til svineknoken var innmari god!
Service fra personalet er det ikke noe å si på. Kjapt, effektivt, og ikke minst hyggelig!
Prisen og er veldig hyggelig.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Mads_640
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Even H, Owner på Den Glade Gris, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2021

Tusen takk for en kjempefin tilbakemelding Mads. Slikt motiverer og inspirerer. Håper å se deg igjen snart.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 709)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6367 av 1 709 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2021

Mat og drikke var ekstraordinær god og velsmakende.Servicen var yppelig og særs god.Utvalget av drikke er helt topp,

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 108harald
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Even H, Owner på Den Glade Gris, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2021

Tusen takk for kjempe flott tilbakemelding. Det betyr mye for motivasjonen. Håper å se deg igjen - snart!!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2021

Fantastisk mat og drikke, og spennende øl meny. Vi ble tatt godt imot, og servicen var god og vennlig. Alltid et smil fra servitørene. Anbefales. Vi kommer igjen.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, oddwilliamb2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Even H, Owner på Den Glade Gris, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2021

Tusen, tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding. Slikt hjelper i en ellers vanskelig tid. Håper å se deg igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2021

Nydelig mat og nydelige folk! Mye mat og drikke for pengene. Tusen takk for oss, vi kommer tilbake! ❤️

Dato for besøk: juli 2021
Takk, TheaGreatExplorer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Even H, Owner på Den Glade Gris, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2021

Oi, oi for en flott tilbakemelding. Dette motiverer og inspirerer oss. Takk for besøket og velkommen tilbake...

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2021

Reserverte bord dagen i forveien. Skulle gjerne fått en bekreftelse på at det gikk gjennom. Jeg ringte for å dobbeltsjekke, og de svarte raskt på telefonen.

Vi bestilte svineknoke med ekstra bacon. Utrolig god og ikke minst mettende mat!
Mat og drikke ble servert raskt, og vi følte oss sett og ivaretatt under oppholdet, selv om det var mange gjester der.

De har et stort utvalg i øl. Personlig savnet jeg litt annen alkohol, som Likør 43 eller screwdriver (vodka + appelsinjuice), men jeg er sær.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, astravictoriak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Even H, Owner på Den Glade Gris, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2021

Hei og super mye takk for flott anmeldelse. Normalt skal du få en SMS bekreftelse når du har bestilt bord via vår nettside.Dette skal vi finne ut av . En likør 43 har vi nok ikke men en vodka juice burde vi kunne stille opp med ettersom begge ingridiensen finnes i vårt vareutvalg. Beklager dette. Uansett takk igjen for konstruktiv tilbakemelding og fortsatt god sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Den Glade Gris, så også på

 

Har du vært i Den Glade Gris? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.