“Utsøkt mat opplevelse!”

Kjøkken: Norsk, Pub, Grill
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 10. januar 2024

Jeg kan med hånden på hjertet anbefale et besøk på den Glade Gris. Helt topp service og maten var i en klasse for seg selv. Utsøkte ingredienser og total opplevelsen gir jeg karakter 10.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Global24656209861

Anmeldt 2. januar 2024 via mobile enheter

Kan nok en gang anbefale Den glade gris.
Svineknoken kan ikke sammenlignes med tilsvarende noe annet sted, den er rett og slett i særklasse.
Hyggelig og god atmosfære. Serviceinnstilt betjening. Prisene er ikke ille. Stort utvalg av drikke. Store gode porsjoner..

Kommer garantert tilbake neste gang vi er i Oslo.

Takk, mla117
Anmeldt 14. desember 2023

God atmosfære, nydelig mat, rause porsjoner og bredt utvalg av øl! Vi spiste en 3-retter med lettrøkt hval, svineknoke og hvit sjokolade. Vanvittig bra! Spesielt godt kan jeg trekke frem svineknoke, sausen satt godt til "fet" mat og svoren er sprøere enn jeg har smakt før!

Takk, Michael Bang H
Anmeldt 13. desember 2023

Veldig god mat og godt utvalg i godt øl. Synd de var utsolgt for juleøl, men Grisens Bayer var en god erstatning. Bra at de kunne tilby en hvitvin som passet godt til pulled pork. Hyggelig betjening,

Takk, Rune H
Anmeldt 10. desember 2023

Flott sted for god mat og øl opplevelse. Topp service og hyggelig betjening som alltid. Kommer tilbake på vårt neste Oslo besøk.

Takk, 837terjer

Reisende som så på Den Glade Gris, så også på

Har du vært i Den Glade Gris? Del dine erfaringer!