Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffet ”
Anmeldelse av Kafe Lǿve

Kafe Lǿve
Vurdert som nr. 382 av 1 570 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Hadde bestilt bord for 3 personer 3 uker i forveien. Da vi ankom hadde de ikke et bord klart og startet å gjøre om et tomannsbird som vi 3 kunne benytte. Dette hadde blitt veldig trangt og vi valgte å gå igjen uten mat. Har opplevd god mat der før, men dette var veldig skuffende

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 355kari_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (71)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1721 av 71 anmeldelser

Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Nydelig mat og god og rask service. Kalve-couletten smeltet i munnen. Tilbehøret utmerket. Entrecoten var helt ok. Anbefales.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, KristianL501
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Vi dro dit for å bruke gavekort i forbindelse med stor anledning. Fra vi kom merket vi at her hadde de ansatte altfor mye å gjøre. Det var en stor premiere på teateret denne dagen. Ulike - menhyggelige - servitører, lang ventetid for å få tak i dem, dessertvin ble glemt, det hele toppet seg da ingen av dem visste hvordan man kunne betale med gavekortet. Maten var veldig god. Bestilte dagens, pluss vinpakke. Sistnevnte føltes litt «dyr», vi fikk totalt to glass til maten, itillegg til den glemte dessertvinen. Servitørene jobber også med å servere teatergjestene i pausen, da kunne man bare glemme å få kontakt.
Lokalet er forøvrig flott, mye å se på, fine bord

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, Kariannest
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. september 2018

Vi var innom for en pre-teater snack. Maten er lekker, vinkartet godt, serveringsdamen rask og omtenksom. Det eneste jeg ikke likte var støynivået, restauranten ligger i den store foajeen. Fullboket, mye folk, trafikk inn og ut. Antagelig ikke noe å gjøre med.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, phidas34
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Hadde behov for middag før teaterforestillingen. Bestilte derfor bord på restauranten, noe som var godt valg. Maten og servicen var upåklagelig og et besøk kan anbefales, også om du ikke skal på teater.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Aorta67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kafe Lǿve, så også på

 

Har du vært i Kafe Lǿve? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.