I skulle på forestilling kl 16. Vi hadde bestilt bord til tre. Noen dager før fikk vi epost med Velkommen i teateret. Der var det anbefaling av lunsj til kr 145 pr rett. På menyen kostet alle tre rettene kr 175.
Vann kom på bordet. Vi bestilte en av hver lunsjrett. Suppen skulle være potet og purre. Det pleier å være kjempe godt. Det ble ikke sagt noe om at det var fiskebiter i suppen. Dette smakte ikke som purre og potetsuppe. Røkelakssmørbrødet var godt. Dagens planke kom på en rund sten. Litt Spekeskinke, God ost. En haug med oliven og små agurker dominerte dessverre retten. Bittelitt syltetøy og to små knekkebrød.
Vi måtte be om brød, fikk det uten smør. Vi bestilte kaffe og ble ikke spurt om vi skulle ha melk og sukker. Vanlig at det kommer, om en ikke spør. Vi måtte be om dette også. Hva vi skulle betale kom rett i kortmaskinen uten regning. Prisen var selvfølgelig ikke i tråd med e-posten. De får tre under tvil, fordi det var søndag og det var ved bestillingen gitt beskjed om redusert bemanning. Hadde vi vist at det fungerte så dårlig, hadde vi spist lunsj et annet sted.