Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lokalt stamsted”
Anmeldelse av Mini Sushi

Mini Sushi
Vurdert som nr. 295 av 1 600 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Asiatisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. august 2020

Bor i nærheten og selv om det er flere konkurrenter i samme avstand ender vi alltid hos Mini sushi. Enkelt å bestille i appen, alltid klart til avtalt tidspunkt, god pris, store biter, hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, AnneIdril
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (48)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 48 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte på app, selv syns jeg det er rart å laste ned en app for å bestille online, særlig når jeg ikke bor i Oslo. Men lett å bestille, og maten stod klar til avtalt tid. Kjempegod sushi, raus størrelse på bitene, herlig nigiri, og alt som håpet. Eneste trekk er fordi maten ikke er pyntet og detaljrik som på de fineste restauranter, og litt knolsk måte å bestille.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Gunnhidl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2020

Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har bestilt herfra! Flyttet fra byen, men kjører gjerne 20 min for å få kjøpt herfra. Lett å bestille fra hjemmesidene og de er alltid raske. Min favoritt er sommerullene og red dragon roll. Aldri noen feil med bestillingene, og hyggelige folk som jobber her:)

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ingridb_no
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2019

Billig og godt. De er kjappe og server god kvalitet på maten for en billig penge. Ansatte er hyggelig, og de har en app som funker fint og er nyttig!

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, PigeonTourist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Super sushi til en rimelig penge! Flyttet til området for ca 3 år siden, og har vært trofast kunde siden. Bestandig velsmakende og pen anrettet mat, hyggelig og effektiv betjening. Anbefaler å bestille via nettsiden eller app.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, 242annay
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mini Sushi, så også på

 

Har du vært i Mini Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din