Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Oslo
Publiser
Innboks
Søk

“En gammel historisk institusjon i hovedstaden!”
Anmeldelse av Pappabuene

Pappabuene
Vurdert som nr. 486 av 1 841 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 22 - USD 44
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. september 2016

I eldre tider arbeidet man også på lørdager, med kun søndagen som fridag, og det var oftest mannen som jobbet mest utenfor hjemmet. På sommerstid, var det svært mange Oslofolk som ferierte i telt- eller i planketelt, evnt. i de mange enkle "Arbeider-småhyttene" på de mange øyene i indre Oslofjord. Rett etter jobb kom Pappa rett til Pappabuene på Rådhusbryggene, og tok fergene ut til sin ventende familie, og gjerne mat- og drikke i Bergans Meis sekken. Etter hvert ble dette noe borte, men er i senere år kommet tilbake i de samme billettbodene, nå som et hyggelig- og avstresset serveringsted, hvor sjøluften er gratis, - nå er han gjerne ifølge mor- og barn. Ellers er det nå et meget populært lettere serveringssted sentralt- og meget hyggelig på rådhusbryggen vestre sidehjørne døgnet rundt, rett foran gamle- stolte DS Børøysund, - alt passet på av sjøhelten Tordenskjold!! Anbefales! d:o)

Dato for besøk: juni 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HeleneSvensen, Leder  på Pappabuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2016

Så hyggelig å lese en som kan sin historie! Tusen takk, JansOder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (72)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 72 anmeldelser

Anmeldt 13. september 2016

Fine omgivelser med flotte seilskuter rett ved. Godt sitte bare med et glass og nyte atmosfæren. Greip kunne hente drikke og bestille mat ved baren. Prøvde både ferske reker, laksesalat og dagens suppe. Alt var veldig smakfullt og godt. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: september 2016
Takk, Akg1710
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2016 via mobile enheter

Med deilig vær og ledig bord i sola ble det et koselig besøk på Pappabuene. Bestilling skjer ved disken, helt ok. Hyggelig servitør. Rene og greie toaletter. Pappabuene er vel verdt et besøk.

Dato for besøk: august 2016
Takk, 598einarw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HeleneSvensen, Leder  på Pappabuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2016

Tusen takk, Einar W !!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mai 2016

Øl til 215,-/L i 0,4L glass, hvis det var såpass, - målestrek på glasset mangler!
Betjening som knapt kan norsk. Det burde være et minstekrav at betjeningen skjønner hva du sier, og at de vet hva de har på menyen. Pappabuene var et hyggelig sted for noen år siden, men det er sterkt forringet dessverre.

Dato for besøk: mai 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kjetil H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HeleneSvensen, Leder  på Pappabuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mai 2016

Takk for din tilbakemelding, Kjetil H. Vi har mange nye folk og det tar litt tid med opplæring på starten av sesongen. Vi lover bot og bedring!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2015 via mobile enheter

Pappabuene ved Aker brygge er et meget bra sted for å tilbringe en solfylt formiddag utendørs.

Hyggelig og effektiv betjening, samt en fantastisk fiskesuppe med fisk og skalldyr til lunch.

Anbefales.

Dato for besøk: juli 2015
Takk, 23ivara
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pappabuene, så også på

 

Har du vært i Pappabuene? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din