Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God valuta”
Anmeldelse av Lahori Dera Tandoori

Lahori Dera Tandoori
Få mat levert
Vurdert som nr. 33 av 66 Smått og godt i Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Smakte veldig bra.
Spiste Lam Karhai med Garlic nan.
Passe krydret, god ris.
Deilig ferskt Nan.
Hyggelig betjening.
Pluss for brus i riktig størrelse som ikke er grisedyr.
Helt ok doer.

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, eivindm2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (58)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 58 anmeldelser

Anmeldt 24. september 2019

Veldig bra alltid, #30 lahori channa hver dag ❤️ Et av Grønlands desidert beste steder for vegetarer

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, GnocchiBalboa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2019

Det kom feil bestilling på døren når jeg brukte foodora, når jeg fikk tilbake pengene skulle jeg få rabatt neste gang. En uke senere bestilte jeg det samme og fikk 3 retter mer. Herlig

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, KlokAnmelder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. april 2019 via mobile enheter

Veldig god curry, dette er et ganske rimelig sted, enkel innredning, men rent og pent.
Spiste Lam Karaih , smakte utmerket, veldig god ris, her har de før ikke vært så gode på Nan, men denne gangen kom det rykende ferskt veldig godt Nan brød.
Absolutt en av de beste av de enkle Indiske i Oslo.

Dato for besøk: april 2019
Takk, eivindm2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. april 2019 via mobile enheter

Vi spiste mye forskjellig fra menyen og alt var kjempegodt! Vi fikk maten levert på døra av hyggelig sjåfør som leverte ekstra smaksprøver. Porsjonene var romslige.

Dato for besøk: april 2019
Takk, ingvildf2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lahori Dera Tandoori, så også på

 

Har du vært i Lahori Dera Tandoori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din