Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Oslo’ beste falafel! ”
Anmeldelse av Carmel Grill

Carmel Grill
Få mat levert
Vurdert som nr. 288 av 1 593 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Fra Midtøsten
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Super fastfood sted. Beste falafel i byen. Godt utvalg grønnsaker og dressinger.
Hyggelig service, rene lokaler og gode priser.
Anbefales!

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, LoneB90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (101)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 101 anmeldelser

Anmeldt 3. juni 2018 via mobile enheter

Kjøpte kebabrull av lam. Maten kom raskt. Maten var helt grei, ikke noe ekstraordinært. Ikke spesielt rene og freshe lokaler, svært varmt.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, elises175
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. april 2018 via mobile enheter

Rikelig, god og billig mat. Lokalene er enkle og slitne. Personalet er servisinnstilte og hyggelige. Ligger veldig sentralt.

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2017 via mobile enheter

Mitt favorittsted når familien trenger en matbit i sentrum. Alt er ferskt og godt og smaker hjemmelaget. Alle retter tilpasses med sauser og grønnsaker. Ungene elsker rullekebaben, selv går jeg gjerne for falafelen. Hyggelig personale. Rent og pent, med kantinepreg.

Dato for besøk: september 2017
Takk, 259henriettej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2017 via mobile enheter

Lammekebab på meg, vanlig på mine to gutter og kyllingspyd på fruen. ALLE tre valgene var meget dårlige. Kebabene var helt smakløse og hadde lite kjøtt. Kyllingtallerkenen var rett og slett vond og uspiselig og gikk bokstavelig talt etterhvert i hunden. Unngå/avoid!

Dato for besøk: juni 2017
1  Takk, litenluring
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Carmel Grill, så også på

 

Har du vært i Carmel Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din