Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig mumsemat”
Anmeldelse av Carmel Grill

Carmel Grill
Få mat levert
Vurdert som nr. 271 av 1 601 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Fra Midtøsten
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 18. august 2020

Her får du mye for pengene, veldig god mat, kyllingvingene er kjempegode. Vær obs på å passe på vesken din og posene dine, fingerferdige folk av den løse sorten kan stjele.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, tone0489
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (103)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 103 anmeldelser

Anmeldt 22. juni 2020

Fikk lyst på en kebab. Er glutenintolerant så spurte om de hadde glutenfritt pitabrød. Han så dumt på meg og spurte :" Hvorfor skal jeg ha det? Det er bare 1 % som spør etter det". Jeg ba om ris istedet.
Da jeg kom hjem med maten og skulle spise viste det seg at de hadde puttet masse couscous oppi istedet som jo er gluten.
Kjøttet og sausen minnet heller ikke mye om kebab så alt i alt var dette spisestedet en stor skuffelse.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Christina E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2020

Pluss for service og vennlighet langt utover det en vanligvis møter på "kebabsteder". Bra utvalg og romslig med sitteplasser. God pizza, spesielt bunnen.

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, RunarF7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2020

Beste kebaben i byen uten tvil! Kjapp og super service pluss litt ekstra kjøtt for kun 10kr ville anbefalt denne til enhver som liker kebab!

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, 18joachimb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. februar 2020 via mobile enheter

Bestilte en kebab. Mens jeg betaler tar en annen ansatt og lager kebaben ferdig. Jeg spør om det er min kebab som er ferdig. Det var der. Sier at jeg jo vil velge saus og ingredienser. Får da et meget frekt svar om at han Hadde stått i 10 minutter og spurt hva jeg ville ha. Ble helt sjokkert over så utrolig dårlig kundebehandling og løgn til svar. Betale 100kr og få uspiselig mat. Han hadde også tatt på den sterkeste Saus og jeg måtte kaste den uspiselige maten. Har aldri møtt på et sted som yter så lite service til kunden. Styr unna. Gå heller til naboen eller alle andre steder enn hit. Byens verste mat sted!!!

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, solveiga2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Carmel Grill, så også på

 

Har du vært i Carmel Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din