Lagre

USD 1 397,87
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Google
Ulike måter å oppleve Ekebergparken på
fra USD 1 397,87
fra USD 677,26
fra USD 644,76
Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk park og utrolig at en privatperson gir et slikt område og fantastiske skulpturer til befolkningen. Beste skulptur parken jeg har sett i skandinavia

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Stian H
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Jeg har bodd i nærheten i over 20 år og gått mye tur her. Ekebergparken er et fint område, men jeg ville foretrukket at det ikke var blitt skulupturpark. Jeg skjønner at smak og behag ikke kan diskuteres, men personlig synes det er få av skulupturene som er fine.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Camper400021
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Med Ekeberg-parken har Oslo fått en attraksjon av internasjonal klasse. En mengde skulpturer av høy kvalitet er plassert rundt i skogen ved Ekeberg-restauranten. En stor opplevelse. Fra restauranten er det en fantastisk utsikt mot Oslofjorden og den nye operaen.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Kjeros
Anmeldt 2. september 2018

Kunst kan vel være vanskelig å forstå,Når det er sagt,vil jeg si at det var et flott turtereng,og en kjempefin utsikt over Oslo.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Pero391
Anmeldt 15. juli 2018

Parken er fint tilpasset dens naturlige omgivelser, og byr på (litt pretensiøst) kulturelt påfyll, med spektakulær utsikt over Norges vakreste og viktigste by.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, simenoien