Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Ekebergparken på
fra USD 700,96
Mer informasjon
fra USD 1 262,18
Mer informasjon
fra USD 294,05
Mer informasjon
fra USD 72,44
Mer informasjon
Anmeldelser (606)
Filtrer anmeldelser
606 resultater
Vurdering fra reisende
346
196
51
9
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
346
196
51
9
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 606 anmeldelser
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk park, full av morsomme skulpturer! På en tur hit hadde jeg tatt med matpakke, for rundt her vil du være hele dagen. En stor park med fantastisk utsikt om man kommer seg til riktig ende. Vi tok også turen til EKT husdyrapark som ligger i enden av parken. Fantastisk opplevelse! Anbefaler virkelig turen gjennom parken med EKT som destinasjon!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, turistmamma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2020

Internasjonal samtidskunst du bare bør se. Skulpturene er utplassert rundt i den store parken på Ekebergåsen, Oslo øst. Variasjonen og spensten i verkene både inspirerer og provoserer. Ta deg god tid og sett av 2-3 timer med brosjyre/kart over området og benytt QR-kodene for mer informasjon underveis. Avslutt gjerne med noe godt å spise,. gjerne med sommerens forfriskninger til på den restaurerte Ekebergrestauranten i typisk norsk funksjonalisme. God tur :-).

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, fredrikunnar2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2020 via mobile enheter

Flott park med spennende skulpturer. Anbefaler dog å kjøpe kart med info.
Helt OK å gå fra sentrum av Oslo men ikke den hyggeligste turen langs veien. Dog flott når man kommer opptil parken

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, Stian H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2019

Ta deg tid til å vandre gjennom hele parken. Et godt tips er å kjøpe informasjonsbrosjyren med kart over plasseringen av skulpturene. NB! Kjøpes i informasjonssenteret før kl. 16:00. Avslutt gjerne med en kaffe og kake etter endt tur.

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, fredrikunnar2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. januar 2019

Ta med en date hit. Området er naturskjønt, utsikten over byen er romantisk og man vil alltid ha noe å snakke om med de rare skulpturene og installasjonene rundt omkring!

Dato for opplevelse: desember 2018
2  Takk, Christoffer M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser