Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
En vakker opplevelse

Denne gigantiske perlen er noe helt spesielt. Vakkert pleid og majestetisk anlagt. For de som... les mer

Anmeldt 3 uker siden
the_paaz
,
Tromsø, Norge
via mobile enheter
Koronavennlig

Mange som benytter anledningen til å lufte vettet og får frisk luft og norsjon med på... les mer

Anmeldt 14. mars 2021
helt1
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Les alle 646 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 45,69
Mer informasjon
fra USD 40,25
Mer informasjon
fra USD 152,33
Mer informasjon
fra USD 556,54
Mer informasjon
Anmeldelser (646)
Filtrer anmeldelser
646 resultater
Vurdering fra reisende
341
243
52
9
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
341
243
52
9
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2429 av 646 anmeldelser
Anmeldt 6. november 2018

Endelig kom vi oss til Botanisk Hage etter å ha snakket om det i lang tid. Og den levde opp til forventingen, en skikkelig perle i byen. grunnen til at det ikke ble helt full score er at jeg har vært på bedre steder i andre land. men, til å være i Norge så er dette fantastisk.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, torel708
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2018

Botanisk hage i Oslo er et sted for familier på oppdagelsesferd, for deg som vil finne et rolig sted for å lese en bok eller for et par som vil ha en romanstisk lunsj i det fri.
Her finner du godt merkede planter og trær fra hele verden. Mange innvandrere synes det er hyggelig å finne sine barndomsminner igjen blant plantene her.
Det er opparbeidet gangstier rundt i hagen hvor hvedstien er av såpass god kvalitet at man fint kommer frem med rullestol eller barnevogn. Mindre stier passer godt for barn som vil utforske og for de som vil trekke seg litt unna. Her er det fjellhager med vannfall, urtehager og tjern med vannliljer. Benker står strategisk plassert langs stiene. Vakre skulpturer og kunstinstallasjoner av planter finne rman også. Det er gratis inngang.
Innenfor gjerdene holder også Naturhistorisk museum til. En pitoresk utendørs cafe er åpent i sommerhalvåret.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, SykkelMamma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Mange flotte turer her. Koster ingenting. Koselig kafé på området hvor du kan ta deg en kaffe eller lunsj

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Kristin S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Her kan du komme for å slappe av, spise nistemat eller for å se på planter og trer både ute og inne i orangeriet. Mellom mai og august er det guidede gratis turer på søndager. Guidene er utrolig kunnskapsrike. Dette bør virkelig oppleves. Se på disse bildene, da synes jeg man blir inspirert. Det finnes også guidede turer på engelsk ( you can even be guidet in english).

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, LisaStigre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2018

En tur i botanisk hage er perfekt, en tur bort fra betong og biler. Utrolig mye fine blomster og busker. Dette er et fint turområde midt i Oslo.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Jarl K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser