Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Vakker opplevelse som gir indre ro

En perle som alle burde oppleve. Er du i Oslo er det absolutt verdt turen innom. Nydelige blomster... les mer

Anmeldt 23. august 2021
Maja M
via mobile enheter
En vakker opplevelse

Denne gigantiske perlen er noe helt spesielt. Vakkert pleid og majestetisk anlagt. For de som... les mer

Anmeldt 5. juli 2021
the_paaz
,
Tromsø, Norge
via mobile enheter
Les alle 649 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 42,14
Mer informasjon
fra USD 72,72
Mer informasjon
Panoramatur i Oslo
37 anmeldelser
fra USD 43,63
Mer informasjon
fra USD 159,49
Mer informasjon
Anmeldelser (649)
Filtrer anmeldelser
649 resultater
Vurdering fra reisende
343
243
53
9
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
343
243
53
9
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 649 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2020

fin hage, koselig å gå her for oss voksne, barnebarn på 3 år hadde det også moro. God lunch på kafeen her.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Flyglad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Her er det fantastisk fint! Hadde ikke så høye forhåpninger før mitt besøk, men ble veldig positivt overrasket. Her finnes mange fine blomster og planter, gruppert sammen i forskjellige områder. Selve parken er stor fylt med masse bildevennlige plasser. Oslos central park.

Selv om vi var der da det høljeregnet var det en strålende opplevelse. Gleder meg til å dra tilbake i solskinn!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, adrianb36
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Mye fint å se på. Dessverre var palmehuset og et par andre steder stengt pga covid-19. Stor Park og varierte områder. Flott sted å tilbringe en godværsdag. Fint med mulighet for picknikk på området.
Naturhistorisk museum befinner seg i parken og er og verdt et besøk om du først er der.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 566hildem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020

Botanisk hage er en perle i Oslo som må opplevelse. Her er det opplevelser hele året og spesielt våren med blomstring er fantastisk. Det er en stor hage som er Inndelt i tematiske avdelinger. Her er det planter og trær fra hele verden, som kan beundre fra en benk eller bare rusle rundt. På sommeren er det omvisning i parken. En koselig kafe er på baksiden av Tøyen hovedgård.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, Lisbeth H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2020 via mobile enheter

Man blir glad når man unner seg et besøk i Botanisk Hage! Velstelt og bugnende av alle blomster, trær, busker og kjente/ukjente vekster. Et stort og flott område med små «stilleben», med rennende vann noen steder. Koselig kafeteria i bakgården til det som var hovedsetet på den gamle storgården kan også anbefales.

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser