Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Oslo lett gange
6

Bestill på forhånd
fra
USD 206,67
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Stortinget på
Oslo lett gange
6 anmeldelser
fra USD 206,67
Mer informasjon
Oslo City Walk
21 anmeldelser
fra USD 38,75
Mer informasjon
fra USD 70,27
Mer informasjon
fra USD 248,01
Mer informasjon
Anmeldelser (568)
Filtrer anmeldelser
568 resultater
Vurdering fra reisende
174
279
105
7
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
174
279
105
7
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 568 anmeldelser
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Positiv opplevelse etter impulsbesøk på Stortinget. Effektiv og hyggelig sikkerhetssjekk, og bra både å se og høre hva som ble sagt i spørretimen. Pluss at det er gratis.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, 897kristins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. september 2018

Kan vel ikke unngås å bli sett av turister i Oslo som jo MÅ gå opp Karl Johans gate....
Et staselig bygg med en fin park foran.....

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, erik_aasmundsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2017

Vi fikk full omvisning av noen av de ansatte.Alt fra inne i salen til ute i gildehallen.
De var en flott tur.

Dato for opplevelse: september 2016
Takk, 842sveinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juni 2017 via mobile enheter

Det å stå på utsiden er i seg selv flott, men å komme inn på en gratis omvisning er en uforglemmelig opplevelse. Flinke guider, og man får se mange av de flott rommene. Anbefales, selv om det kan være lang kø.

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, lilleand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. april 2017

Benytt sjansen til å være med på en omvisning. Meget interessant å lærerikt. Flott å se de ærverdige lokalene også. Husk å bestille i god tid.

Dato for opplevelse: mai 2016
1  Takk, kirstinkristianh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser