Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 06:00 - 00:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
bra tilbud

Bruker tbanen i oslo 2-3 ganger om dagen og er veldig fornøyd med tilbudet og avgangstidene. Når... les mer

Anmeldt 20. juli 2019
KennethP1154
,
Oslo, Norge
T-banen er en undervurdert del av Oslos tilbud.

T-banen er rask og stabil transport i Oslo. Den har høy driftsstabilitet og frakter deg effektivt... les mer

Anmeldt 1. mai 2019
Harald Broder K
,
Oslo, Norge
Les alle 304 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Oslo Discovery Tour
81 anmeldelser
fra USD 94,69
Mer informasjon
fra USD 46,31
Mer informasjon
fra USD 53,52
Mer informasjon
fra USD 48,82
Mer informasjon
Anmeldelser (304)
Filtrer anmeldelser
304 resultater
Vurdering fra reisende
160
107
27
4
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
160
107
27
4
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 304 anmeldelser
Anmeldt 31. oktober 2018

Kjempefin måte å komme seg rundt i Oslo med, liker også Ruter appen som er veldig grei å bruke. Men altså, det er altfor dyrt!

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, SupEvan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. oktober 2018

Godt organisert banenett.
Tøyen stasjon kan være litt vanskelig, ellers lett å finne frem.
Veldig trivelige ansatte, De som kjører er alltid blide og vennlige.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, eivindm2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. oktober 2018

Og spennende blir det av og til når en skal komme seg av og på med rullestol. Hvordan er høydeforskjell og avstand på denne stasjonen eller med denne vogna? Går som oftest bra, må være besluttsom og ikke "liste" seg av og på

Dato for opplevelse: oktober 2018
2  Takk, Maritmora
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. august 2018

Dette er den beste måten å ta seg rundt i Oslo. Det blir for vanskelig å dyrt med bil. Man kan kjøpe dagsbilett.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, ivartina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2018

Sammenlignet med en del andre t-baner i andre land, så er denne ganske så lydløs; ikke helt, men ikke langt ifra. Denne går relativt ofte, og man slipper å vente i mange minutter på den t-banen som skal frakte en til den destinasjonen man har valgt.

En tur som er fin å ta, er den fra Jernbanetorget og opp til Holmenkollen og videre til Frognerseteren.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, oeyvind639
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser