Fullt av støyende telefonister som tror de sitter alene på T-banen. Bruk av telefon til samtaler burde være forbudt. Ellers er det ofte mye tiggere ombord, spesielt i sommerhalvåret. Kanskje en ide å bruke ressurser på å jage disse bort.
Bruker tbanen i oslo 2-3 ganger om dagen og er veldig fornøyd med tilbudet og avgangstidene. Når det er avganger hver 7 min så kan man ikke klage. Synes det også er veldig oversiktlig rutenettet og hvor man kan bytte bane.
Synes det er trygt på tbanen, har ikke vært borti noen problemer de 30 årene jeg har brukt det.
Man kan også kjøpe billetter både på nett,app og i kiosker.
T-banen er rask og stabil transport i Oslo. Den har høy driftsstabilitet og frakter deg effektivt dit du skal. Allerede som barn var tur med T-banen en attraksjon for meg. Mormor tok oss med for å kjøre alle banene. På den tiden kunne man sitte forrerst i vognene og se fremover. Vi oppdaget hele byen.
Turister bør kjøpe periodebillett hos Ruter. App. Nå er det et flott tilbud når jeg sykler et sted, og været gjør det ubehagelig å sykle hjem, eller kreftene tar slutt. Det er også hyggelig å trekke frem strikketøyet og bruke det som en samtalestarter med all slags folk.
Reise med kollektivt, T-bane er hyggelig raskt, billig og greit. Føler det også rimelig trygt da det er mye synlige vektere, spesifikt sentrum.
T-bane i Oslo Er det trippel i fremkomstmiddel. Det finnes en mengde av gangen og ulike destinasjoner. Ta turen opp til Holmenkollen. Eller besøk Tøyen.
Oslo by har 5 T-bane linjer som kjører i vakkert natur. Ta T-banen opp til Holmenkollen og besøk skimuseum og også en tur opp til toppen av hoppbakken. Derfra kan du se hele Oslo by.