Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat!”
Anmeldelse av Punjabi Masala

Punjabi Masala
Få mat levert
Vurdert som nr. 344 av 1 593 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Pakistansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Kjempegod indisk! Bestilt her flere ganger. Ser ikke noe koselig ut å sitte der, men ypperlig for takeaway! Anbefales!

Dato for besøk: november 2018
Takk, 678mariannev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (62)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1822 av 62 anmeldelser

Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Nydelig indisk! Upåklagelig service. Fersk naan. Beste mangolassien vi har smakt! Anbefales på det sterkeste. Både restaurant & takeaway

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, vtvn_eats
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Stakk innom og bestilte butter chicken og nanbrød på impuls. Det skulle jeg ikke angre på! Servicen, maten og hvordan maten var anrettet, overgikk alt jeg hadde av forventninger. Dette var svært bra!

Kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, hildeh883
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk god mat. Over all forventning. Ikke la deg lure av det litt enklere yttre.
Skal det være ett lite minus så kunne sausen være enda litt sterkere

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Atleib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. april 2018 via mobile enheter

Tenkte å prøve dette stedet, leste ar folk var fornøyde. Glad i indisk mat og tenkte at da skal vi prøve noe annet enn det vanlige. Big mistake! bestilte via foodora- bestilte butter chiken, nan og reita. Krise! Butter chicken var tørr og ikke i nærheten av det man kan forvente. Nan brødet var helt flatt og stivt (som knekkebrød). Smakene var Ok, men all over veldig dårlig. Når du har problmer å dele kyllingbitene med kniv sier det alt! På bildet ser dere hvordan nan brødet aka knekkebrød så ut.

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, JanernOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Punjabi Masala, så også på

 

Har du vært i Punjabi Masala? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din