Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Slett service”
Anmeldelse av Punjabi Masala

Punjabi Masala
Få mat levert
Vurdert som nr. 346 av 1 540 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Pakistansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. august 2020

Bestilte takeway med levering. Forhåndsbetalte dessverre,vi fikk ikke alt vi hadde bestilt og betalt for. Ringte restauranten 3 ganger, uten å få svar. Omsider ble jeg ringt opp, da jeg forklarte hvorfor jeg hadde forsøkt å komme i kontakt med dem ble det lagt på. Utrolig dårlig service! Liker ikke å bli lurt

Dato for besøk: august 2020
Takk, torilll2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (62)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 62 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat! God atmosfære, rikelige porsjoner til rimelige priser og veldig hyggelig og bra service!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Reciipe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Et hyggelig og moderne spisested med en rikholdig indisk meny med alle de klassiske retter. God og hurtig servering. All maten var hjemmelaget og smakte fortreffelig. Fikk en bolle med hot sauce ved siden av for å friske opp chili smaken - perfekt! Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, ROBOY65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020

Veldig bra opplevelse, veldig hyggelig personell, gode priser,
god atmosfære

god transport forbindelse til fra sentrum

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 408femf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2020 via mobile enheter

Vi bestilte Butter Chicken og Chicken Tikka Masala. Begge rettene var veldig gode på smak og hadde masse kylling. Begge fikk også god porsjon ris ved siden av! Så masse mat til å bli mett avNanbrødene var også kjempegode. Vi bestilte et vanlig og et med ost og koriander. Anbefales veldig å gå hit! Vi kommer tilbake

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, julianeliee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Punjabi Masala, så også på

 

Har du vært i Punjabi Masala? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din