Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tja...”
Anmeldelse av Taco República

Taco República
Vurdert som nr. 314 av 1 592 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 100 - USD 400
Kjøkken: Meksikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Hadde hørt mye bra om stedet og hadde kanskje for høye forventninger. Ost ikke var smeltet, nesten kaldt fyll trakk ned. Frister ikke til gjentakelse.

Dato for besøk: november 2018
Takk, OdBjB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (306)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 306 anmeldelser

Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Var heldig å få et bord mellom to reservasjoner. Vi visste at vi kom til å være raske siden vi skulle nå teater forestilling.
Vi bestilte alle det samme. Lå under meksikansk spesialitet som første rett. Samt vi bestilte hjemmelagde nachos med tilbehør.
Veldig godt. Voksne og ungdommer likte alt. Veldig god stemning i lokalet.
Super rask servering med både menyer, drikke og mat.
Kjempefornøyd at det er hjemmelaget mat.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, kristinb92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Her likte vi oss veldig bra. Flott service og veldig bra mat konsept. Vi hadde taco - mange gode smaker å velge mellom. Mange gode drinker å velge mellom. Flott restaurant også for glutenallergikere.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Ingelinn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2018 via mobile enheter

Vi var et følge på 13 stykk. God stemning og hyggelig atmosfære i lokalene. Maten var helt ok.
Ikke noe gourmet restaurant, men en fin plass og besøk dersom man vil spise og hygge seg uten at det trenger å være så komplisert.

Taco på en annerledes måte.

Dato for besøk: september 2018
Takk, R0aldH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Vi gikk innom Taco Republica mens vi ventet på neste fly. Jeg har gledet meg til å besøke denne restauranten lenge siden den er omtalt som det beste taco stedet i Oslo. Maten var helt grei, de hadde flere Meksikanske øl sorter jeg har drukket i Mexico før som jeg gjerne ville bestille, men disse var ikke mulige å få. Kudos for å bruke norske organiske råvarer, men det ble ikke den smaksopplevelsen jeg hadde håpet på.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 118vegards
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Taco República, så også på

 

Har du vært i Taco República? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din