Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
Panoramisk sightseeingtur i Oslo by
56

Bestill på forhånd
fra
USD 44,11
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Slottsparken på
fra USD 44,11
Mer informasjon
fra USD 5,99
Mer informasjon
Anmeldelser (272)
Filtrer anmeldelser
272 resultater
Vurdering fra reisende
108
124
37
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
108
124
37
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 272 anmeldelser
Anmeldt 23. juni 2019 via mobile enheter

Slottsparken er et flott sted å lese en god bok, se på endene, ligge i skyggen og se på dammen. Kort sagt: En flott stille park. Anbefales!

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, Ann_CatherineNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Tok med barna til ‘prinsesse Ingrid Aleksandras park’ - en skulpturpark med herlige klarte- og opplevelsesmuligheter. Anbefaler alle med barn å ta en tur innom

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, hlh2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Dette er en fredelig oase under en travel bytur. Majestiske trær, store gressflater for piknik. Vaktbytte for gardistene er stilig.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, HCMy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

Nydelig park med blomster, busker og gamle trær og bikuber ute på en øy i en dam. Koselig å spasere i den.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, monicamX4054NA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. november 2017

Alle tilreisende tar vel turen innom. Jeg bor i Oslo og synes fortsatt Slottsparken er hyggelig å spasere gjennom.Flott høstvær, løv, laidback stemning

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, Bente H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser