Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Slottsparken på
Panoramatur i Oslo
37 anmeldelser
fra USD 42,88
Mer informasjon
fra USD 5,20
Mer informasjon
fra USD 95,30
Mer informasjon
Anmeldelser (263)
Filtrer anmeldelser
263 resultater
Vurdering fra reisende
103
121
36
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
103
121
36
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 263 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2020

Trivelig park med andedammer og flere avdelinger med diverse skulpturer. Overranskende fredelig til å være så sentralt. Fint for både store og små.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Trondheimsdama
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2019 via mobile enheter

Slottsparken er et flott sted å lese en god bok, se på endene, ligge i skyggen og se på dammen. Kort sagt: En flott stille park. Anbefales!

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, Ann_CatherineNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Tok med barna til ‘prinsesse Ingrid Aleksandras park’ - en skulpturpark med herlige klarte- og opplevelsesmuligheter. Anbefaler alle med barn å ta en tur innom

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, hlh2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Dette er en fredelig oase under en travel bytur. Majestiske trær, store gressflater for piknik. Vaktbytte for gardistene er stilig.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, HCMy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

Nydelig park med blomster, busker og gamle trær og bikuber ute på en øy i en dam. Koselig å spasere i den.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, monicamX4054NA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser