Restaurant Kontrast har en Michelin stjerne og vi har full forståelse for hvorfor de har fått dette. Servicen starter i det du går inn døren. Betjeningen er utrolig serviceinnstilte og passer virkelig på at du koser deg. Vi valgte "liten kontrast meny" med vinpakke, dvs 6 retter. Før vi startet med middagen, så fikk vi servert 3 "snacks" i loungen. And, ost og østers. Det var utrolig godt. Videre til middag fikk vi servert makrell og deretter "svensk midtsommer". Betjening forklarte at hovedkokken er svensk og var inspirert av midtsommer. Vi fikk servert øl, sild med poteter og sennepssaus. Vi gikk for akevitt i tillegg. Jeg liker ikke sild, men dette var spennende og godt. Videre fikk vi grillet grønnsaker, sykt god kylling også fikk vi osterett. Blåmuggost med is og det var sykt genialt! Wow! Finalen var en honning og melke dessert. Utrolig godt. Maten var helt fantastisk. Til kaffen fikk vi 3 forskjellige "snacks" av sjokolade og karamel. Vi anbefaler restaurant kontrast på deg sterkeste. For en matopplevelse! Anbefales!