Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Har tapt seg, men..”

Yaya’s Restaurant Sentrum
Vurdert som nr. 353 av 1 592 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 3 - USD 19
Kjøkken: Asiatisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Ekstremt koselig thailandsk restaurant, det eneste som mangler er sand på gulvet.
Hyggelige servitører og maten kommer raskt. Men kvaliteten på maten har endret seg igjennom årene, til det dårligere. Denne gangen var grønnsakene totalt ihjelkokte og de hadde tidlig glemt chillien i skapet. Anbefaler vårrullene til forrett, de var knallgode, fremdeles :)

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, LoneB90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
eddikro, Guest Relations Manager på Yaya’s Restaurant Sentrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2019

Hei Lone, takk for besøket og tilbakemeldingen! Godt å høre at du likte stemningen og servicen i restauranten! Send oss gjerne en mail til feedback@yayas.no om hvilke rett du spiste og når du var og besøkte oss, så vi kan finne ut hva som har gått galt under matlagingen. Håper å se deg hos oss igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (180)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2933 av 180 anmeldelser

Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Familie på 6 stk. Samtlige var meget fornøyd med både velkomst, service, mat og atmosfære! Personalet var meget oppmerksomme og hyggelige. En god opplevelse Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Kine772014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
eddikro, Public Relations Manager på Yaya’s Restaurant Sentrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2019

Hei Kine! Tusen takk for besøket og takk for at du la igjen en så hyggelig anmeldelse. Det settter vi stor pris på! Hjertelig velkommen tilbake :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Yayas har god og sterk mat. Og rikelige porsjoner. Vår servitør var hyggelig og imøtekommende, og vi fikk sitte lenge ved bordet. Superkos! Jeg har ikke helt sansen for «tordenværet» som kom to ganger i løpet av kvelden. Bortsett fra det: veldig hyggelig sted. Jeg kommer tilbake.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, monikateket
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Edith K, Guest Relations Manager på Yaya’s Restaurant Sentrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Hei Monika!
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Vi er glad du hadde en fin kveld og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. november 2018

Opplever ikke dette som verken en billig-eller dyr restaurant. Maten sto muligens i stil til forventninger og pris. Får trekk i score fordi de ikke informerer om sterkheten i maten. En venn av meg bestilte 2/4 på sterkhet og greide knapt å spise det. Ellers var det litt mye preg av kokos i maten.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, hellstorm93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Var seks venninner ute, ble tatt imot med negativ holdning og frekke kommentarer fra første sekund. Ikke et sted vi ønsker å besøke igjen. God mat, men ikke gode ansatte på jobb den dagen.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Silje C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Edith K, Guest Relations Manager på Yaya’s Restaurant Sentrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2018

Hei Silje! Dette er svært beklagelig og ikke slik vi ønsker å ivareta våre gjester. Send oss en mail til feedback@yayas.no med tidspunkt og dato for ditt besøk så vi kan ta opp hendelsen med de aktuelle servitørene og sørge for at noe liknende ikke skjer igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Yaya’s Restaurant Sentrum, så også på

 
 

Har du vært i Yaya’s Restaurant Sentrum? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din