Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Gstp
1,0 av 5 boblerAnmeldt 18. jan. 2019
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Theamarkussen, ResepsjonssjefClarion Collection Hotel Bastion, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 26. feb. 2019
Hei,

Dette var utrolig leit å høre. Vi beklager på det sterkeste at du ikke hadde en fin opplevelse her hos oss.
Dessverre er det noe som forekommer i gamle bygg her i Oslo, så vi jobber med saken og prøver å få ordnet dette.
Vi setter pris på din tilbakemelding, og håper du ønsker å komme tilbake en annen gang så vi kan gi deg en bedre opplevelse neste gang!

Velkommen igjen!
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
kr 2 475
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 2 599
  • Vio.com
    kr 2 107
  • Hotels.com
    kr 2 605
0.5 km fra Clarion Collection Hotel Bastion
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Double room
Booking.com
kr 1 217
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
    kr 1 217
  • ZenHotels.com
    kr 1 196
  • Expedia.com
    kr 1 214
0.3 km fra Clarion Collection Hotel Bastion
Gratis Wi-Fi
Booking.com
kr 2 031
  • Strawberry Hotels
    kr 2 299
  • travelup.com
    kr 1 878
  • Priceline
    kr 2 213
0.4 km fra Clarion Collection Hotel Bastion
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 2 370
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 495
  • Vio.com
    kr 1 976
  • travelup.com
    kr 2 191
0.8 km fra Clarion Collection Hotel Bastion
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 3 190
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 3 040
  • Official Site
    kr 2 690
  • Expedia.com
    kr 3 034
0.8 km fra Clarion Collection Hotel Bastion
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 486
  • Expedia.com
    kr 1 588
  • Vio.com
    kr 1 302
  • Priceline
    kr 1 447
4.6 km fra Clarion Collection Hotel Bastion
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 268
  • Priceline
    kr 1 028
  • Agoda.com
    kr 916
  • ZenHotels.com
    kr 1 602
0.3 km fra Clarion Collection Hotel Bastion
Gratis Wi-Fi
Our lounge area on the second floor
Booking.com
kr 1 139
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 118
  • Vio.com
    kr 855
  • Hotels.com
    kr 1 044
0.7 km fra Clarion Collection Hotel Bastion
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 4 088
  • Hotels.com
    kr 4 790
  • Agoda.com
    kr 3 839
  • Expedia.com
    kr 4 780
0.4 km fra Clarion Collection Hotel Bastion
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldelser (1 636)
Filtrer anmeldelser
1 636 resultater
Vurdering fra reisende
757
547
209
77
46
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
757
547
209
77
46
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2631 av 1 636 anmeldelser
Anmeldt 8. desember 2018

koselig dame i resepsjonen,og ble oppgradert til suite,da jeg er gold medlem,rommet var litt gammeldags og dystert,men badet så nyoppusset ut,med boblebad.var kvelsmat med i prisen og den var veldig god,flinke folk både da og til frokost med å fylle på og rydde vekk,ganske sentralt i forhold til karl johan og oslo s,men følte vel at det lå i et dårlig strøk av byen,kommer nok ikke til å ligge her igjen,det var ikke pga hotellet,men pga strøket

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, 644anita
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. november 2018

Helt ok hotell. God mat. Mørkt rom. En fagmester innen bygg med mer ville grøsset over diverse oppussinger særlig på hotellrommet. Ikke fagmessig gjort. Kunne gjort det bedre selv. Rengjøringen var ikke god på rommet vårt, det var blant annet seigt på gulvet ved seng mi. Veldig hyggelig personale. .

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, bharaldstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

2 vennepar ønsket sentral beliggenhet, og gangavstand til Aker Brygge og Latter. Rent og hyggelig, fine rom, lite men pent bad. Gode senger, god frokost og meget hyggelig betjening. Ja dette hotellet kan vi anbefale, 3 min. gange til parkeringshus, 3 min. til Karl Johan og 10 min. til Aker brygge.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Gamer l
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Hotell med svært sentral beliggenhet. Hyggelig personale og god service.
På overtid i forhold til behovet for en større rehabilitering. Små rom og for enda mindre bad. Kun en heis som fort gjør at det blir endel venting

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, dtravellerhappy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. oktober 2018

Dette er et sentralt hotell i Oslo, kort vei fra Oslo sentralstasjon. Jeg fikk et hyggelig rom og god service fra de som jobbet i resepsjonen. Hotellet har helt grei frokost. Hotellet serverer også gratis kveldsmat.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, ChristianHellevang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser