Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 136
Vis tilbud
Booking.com
USD 146
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 152
USD 130
Vis tilbud
PricelineUSD 146
Hotels.comUSD 136
HurbUSD 152
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 551)
Filtrer anmeldelser
1 552 resultater
Vurdering fra reisende
717
527
201
68
39
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
717
527
201
68
39
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1823 av 1 552 anmeldelser
Anmeldt 8. desember 2018

koselig dame i resepsjonen,og ble oppgradert til suite,da jeg er gold medlem,rommet var litt gammeldags og dystert,men badet så nyoppusset ut,med boblebad.var kvelsmat med i prisen og den var veldig god,flinke folk både da og til frokost med å fylle på og rydde vekk,ganske sentralt i forhold til karl johan og oslo s,men følte vel at det lå i et dårlig strøk av byen,kommer nok ikke til å ligge her igjen,det var ikke pga hotellet,men pga strøket

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, 644anita
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2018

Helt ok hotell. God mat. Mørkt rom. En fagmester innen bygg med mer ville grøsset over diverse oppussinger særlig på hotellrommet. Ikke fagmessig gjort. Kunne gjort det bedre selv. Rengjøringen var ikke god på rommet vårt, det var blant annet seigt på gulvet ved seng mi. Veldig hyggelig personale. .

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, bharaldstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

2 vennepar ønsket sentral beliggenhet, og gangavstand til Aker Brygge og Latter. Rent og hyggelig, fine rom, lite men pent bad. Gode senger, god frokost og meget hyggelig betjening. Ja dette hotellet kan vi anbefale, 3 min. gange til parkeringshus, 3 min. til Karl Johan og 10 min. til Aker brygge.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Gamer l
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Hotell med svært sentral beliggenhet. Hyggelig personale og god service.
På overtid i forhold til behovet for en større rehabilitering. Små rom og for enda mindre bad. Kun en heis som fort gjør at det blir endel venting

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, dtravellerhappy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2018

Dette er et sentralt hotell i Oslo, kort vei fra Oslo sentralstasjon. Jeg fikk et hyggelig rom og god service fra de som jobbet i resepsjonen. Hotellet har helt grei frokost. Hotellet serverer også gratis kveldsmat.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, ChristianHellevang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser