Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“I fritt fall”
Anmeldelse av Homan Bistro

Homan Bistro
Vurdert som nr. 571 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 17 - USD 23
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 14. november 2018

Dette har vært mitt favorittsted gjennom mange år. Det har vært utrolig god og hyggelig service og man har kjent en positiv energi i lokalet. Dette har gradvis blitt dårligere og er nå kommet rimelig nært bunnivå. Maten har over tid ikke vært mye å skryte av, den kan jeg ikke bedømme siden jeg gav opp dette for flere år siden. Men fra å være et hyggelig sted hvor man så at medarbeiderne hadde det hyggelig på arbeid, dette smitter over på gjetene. Siden nå den ene etter den andre slutter, så må dette være et alvorlig management problem. Det er tydelig at man ikke forstår dynamikken med et utested og alle de gode medarbeidere slutter i tur og orden. Har ikke lyst til å svikte stedet, men da må noen i ledelsen ta et oppgjør med seg selv og gjøre endringer - raskt.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, torel708
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (187)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 187 anmeldelser

Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Et sted som kunne ha vært hvor som helst. Kald burger som smakte moderat. Finnes bedre gastropuber i byen.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Langeng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2018

Beliggenheten er egentlig den eneste positive delen ved denne restauranten. Det er nesten alltid sol ved uteserveringen, så denne er populær. Vi måtte vente lenge før vi fikk et bord, og når vi først fikk det tok det enda lengre tid å få bestilt mat. Jeg syns faktisk synd på flere av de ansatte, da flere tydeligvis ikke hadde fått nok opplæring og hadde alt for dårlig tid. De beklaget seg flere ganger og jeg tror de virkelig prøvde sitt beste, men det hjelper ikke når restauranten er tydelig underbemannet. Vi bestilte en omelett og en fish and chips. Det tok 40 min før vi fikk maten vår, og vi trodde et øyeblikk at bestillingen vår hadde blitt glemt. Omeletten var god, men fish and chipsen var den dårligste jeg har smakt i Oslo. Den var lunken, ikke sprø og det var flere bein i fisken. Chipsen var helt vanlig, anonym. I tillegg er det ikke spesielt gode priser her. Jeg vil anbefale dette stedet for de som kun ønsker å ta seg en øl eller annen drikke i solen, maten er virkelig ikke verdt det.

Dato for besøk: april 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Synne H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Populært sted hvor det kan bli kø for å få et bord ute når solen steker. Passe stor meny med tradisjonelle og gode retter, til faktisk fornuftige og rimelige priser, kr 179,- for blåskjell er billigst jeg har sett i Oslo i sommer, retten var veldig god og kan anbefales. Stort sett ungt klientell med overvekt av gjester mellom 20-40.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Bunny-and-Clyde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Vi bestilte fish&chips, og jenta i flokken ville ha salat. Alt smakte veldig godt, rask servering og god service.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, annw77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Homan Bistro, så også på

 

Har du vært i Homan Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din