Maten var meget bra, så kokkene gjorde jobben sin og vel så det. Vi var et følge på 6 personer og vi var ikke spesielt samkjørte på valg av mat. En tok kun en biff, noen tok en 3 retter og noen tok full pakke. Så det var litt ekstra utfordrende for kjøkkene, men de leverte veldig bra. Vinkjelleren må være en av de beste man finner i Norge. Fantastiske viner å få kjøpt. Beliggenheten er helt fantastisk og koselige lokaler.
Så til det negative.
Restauranten deler toalett med uteserveringen, det er helt katastrofe. Vi var der på lørdag og det var ofte kø og grisete på toalettene. Det var alt for mye drita folk og noe rølpete på uteserveringen. De gikk tomme for normalt tørkepapir utpå kvelden og erstattet dette med en gedigen tørkerull som sto ved vasken.
Vi hadde også noe uflaks med å sitte på nabobordet til en glad, men veldig høyløytt gjeng som feiret 50årslag.
Servitøren var veldig hyggelig, men veldig amatørmessig. Når han var bortom og leverte ny drikke lot han nesten alltid tomme glass stå igjen og forlot bordet tomhendt. Vi samlet sammen tomme glass og spurte om han kunne fjerne de. (2 ganger) Når vi kom til bordet så sto det smør klart, men det tok ca 25 minutter før vi fikk brød. Brødet smakte godt, men jeg synes ikke noe om at servitøren skjærer opp brødet selv uten å vaske hendene eller bruke hanske først. De har en skjærefjøl ved siden av kassa og jeg så flere ganger at de kuttet brød der til oss og andre gjester uten å vaske hender rett etter at de hadde håndtert både regninger, kort, tallerkener, bestikk og tomme glass. Jeg tenker at dette heller bør være kokkenes jobb.
Med beliggenheten, vinkjelleren og kjøkkenet som fundament har denne restauranten unike muligheter, men rølpen og servicen når på langt nær opp dit jeg antar de ønsker å være. Veldig synd, for potensialet er skyhøyt. På en annen side er jo det vanskeligste på plass, så jeg håper de gjør noe med fyll og amatørmessig service. Fikser de det, så tror jeg en Michelinstjerne er innen rekkevidde.