“Bra sted med flott beliggenhet”
Anmeldelse av Festningen Restaurant

Festningen Restaurant
Vurdert som nr. 103 av 1 580 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 17 - USD 46
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Festningen er et brasserie med en av Oslos beste beliggenheter. Vi serverer á la carte og dagens meny til både lunsj og middag. Rettene lages av våre dyktige kokker og er basert på spennende og sesongbaserte råvarer. I sommerhalvåret serverer vi lunsj og middag i vår uterestaurant.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Satt ute en fantastisk sommerkveld. Storslått utsikt over Oslo og Aker Brygge. Meget god mat og hyggelig betjening,

2  Takk, olej_rgenr

2024 av 596 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2020

Var her med jobben for en sommerlunch. God mat, men det tok voldsomt med tid før vi fikk drikke, før vi fikk bestilt og før vi fikk maten. Helt ubrukelig for en jobblunch. Vi snakker om at vi ikke fikk mat før etter 1.5 time etter ankomst. Maten var helt grei, men heller ikke noe mer. Stedet var heller ikke overfylt. Mulig de lener seg for mye på den gode utsikten?

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, scheihansen
Anmeldt 7. juli 2020

Alle vet at stedet har sol og utsikt og god mat, men stedet har også en fantastisk vinkjeller, en av de bedre i Oslo. Prisene er høye, men det er ikke fordi påslaget er for høyt, men fordi stedet satser på kvalitetsprodusenter. Høy klasse og vi i vinklubben hadde en fantastisk kveld med en rekke meget gode hvite og røde burgundere. Stedet anbefales både sommer og vinter !

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Bunny-and-Clyde
Anmeldt 2. juni 2020

Maten var meget bra, så kokkene gjorde jobben sin og vel så det. Vi var et følge på 6 personer og vi var ikke spesielt samkjørte på valg av mat. En tok kun en biff, noen tok en 3 retter og noen tok full pakke. Så det var litt ekstra utfordrende for kjøkkene, men de leverte veldig bra. Vinkjelleren må være en av de beste man finner i Norge. Fantastiske viner å få kjøpt. Beliggenheten er helt fantastisk og koselige lokaler.

Så til det negative.

Restauranten deler toalett med uteserveringen, det er helt katastrofe. Vi var der på lørdag og det var ofte kø og grisete på toalettene. Det var alt for mye drita folk og noe rølpete på uteserveringen. De gikk tomme for normalt tørkepapir utpå kvelden og erstattet dette med en gedigen tørkerull som sto ved vasken.

Vi hadde også noe uflaks med å sitte på nabobordet til en glad, men veldig høyløytt gjeng som feiret 50årslag.

Servitøren var veldig hyggelig, men veldig amatørmessig. Når han var bortom og leverte ny drikke lot han nesten alltid tomme glass stå igjen og forlot bordet tomhendt. Vi samlet sammen tomme glass og spurte om han kunne fjerne de. (2 ganger) Når vi kom til bordet så sto det smør klart, men det tok ca 25 minutter før vi fikk brød. Brødet smakte godt, men jeg synes ikke noe om at servitøren skjærer opp brødet selv uten å vaske hendene eller bruke hanske først. De har en skjærefjøl ved siden av kassa og jeg så flere ganger at de kuttet brød der til oss og andre gjester uten å vaske hender rett etter at de hadde håndtert både regninger, kort, tallerkener, bestikk og tomme glass. Jeg tenker at dette heller bør være kokkenes jobb.

Med beliggenheten, vinkjelleren og kjøkkenet som fundament har denne restauranten unike muligheter, men rølpen og servicen når på langt nær opp dit jeg antar de ønsker å være. Veldig synd, for potensialet er skyhøyt. På en annen side er jo det vanskeligste på plass, så jeg håper de gjør noe med fyll og amatørmessig service. Fikser de det, så tror jeg en Michelinstjerne er innen rekkevidde.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, tompetterk
Anmeldt 23. februar 2020 via mobile enheter

Hadde storesøster på besøk i hovedstaden og ville ta henne med på erverdige og flotte Festningen restaurant.
Vi koste oss skikkelig.
Det var god stemning og kelneren var veldig flink til å presentere menu og vinforslag.
Bestilte skrei fra Lofoten men da den kom på bordet viste det seg at den var full av reker som jeg ikke tåler. Jeg hadde glemt å si i fra om!!!
De byttet rett og ordnet opp slik at jeg fikk en ny fiskerett som smakte nydelig, med appelsin og en himmelsk potetmos som tilbehør. Det satte jeg veldig stor pris på.
Jeg har vært på Festningen før og liker den kontinentale og historiske stilen og stemningen. Anbefaler stedet på det varmeste til alle. God valuta for pengene.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, solveigsynn_veh

Reisende som så på Festningen Restaurant, så også på

Har du vært i Festningen Restaurant? Del dine erfaringer!