“Svært godopplevelse ”

Festningen Restaurant
Prisklasse: USD 17 - USD 45
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Festningen er et brasserie med en av Oslos beste beliggenheter. Vi serverer á la carte og dagens meny til både lunsj og middag. Rettene lages av våre dyktige kokker og er basert på spennende og sesongbaserte råvarer. I sommerhalvåret serverer vi lunsj og middag i vår uterestaurant.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Svært god opplevelse på terrassen. Fantastiske omgivelser på Festningen med utsikt over havnebassenget mot Aker brygge. God service, Ok priser og meget god og rask service. Frister virkelig til gjentakelse.

1  Takk, KaiA51

Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Utrolig hyggelig service og fint lokale samt utsikt. Noe smakløs matt, hvertfall noen av rettene. Sjømaten virker å være best. Resten er litt tamt.

2  Takk, 401ingrids
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Ypperlig mat hadde de - gikk for fisk til forrett og hovedrett. Fikk bord ute og en hyggelig servitør.

2  Takk, InaMitt
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Satt ute en fantastisk sommerkveld. Storslått utsikt over Oslo og Aker Brygge. Meget god mat og hyggelig betjening,

2  Takk, olej_rgenr
Anmeldt 8. juli 2020

Var her med jobben for en sommerlunch. God mat, men det tok voldsomt med tid før vi fikk drikke, før vi fikk bestilt og før vi fikk maten. Helt ubrukelig for en jobblunch. Vi snakker om at vi ikke fikk mat før etter 1.5 time etter ankomst. Maten var helt grei, men heller ikke noe mer. Stedet var heller ikke overfylt. Mulig de lener seg for mye på den gode utsikten?

1  Takk, scheihansen

Reisende som så på Festningen Restaurant, så også på

Har du vært i Festningen Restaurant? Del dine erfaringer!