Gode utstillere, informativt, oversiktlig, fint med fortellende hefte og audioguide. Fin shop med masse nevenyttig og gøyalt! Anbefales!
Tusen takk, Cecilie! Velkommen tilbake!
Muséet var fordelt på 2 etasjer der 1.etasje forholdt seg til kunnskap. Her burde kanskje fredssenteret ha oppdatert noe av den historiske infoen. Blant annet blir USA under Den kalde krigen beskrevet som imperalistisk, men ikke Sovjetunionen. Kanskje muséet burde ha endret dette, der begge var imperalistiske på hver sin måte?
I 2.etasje vil jeg karakterisere som et sted for opplevelser. Her kunne man via høytalere eller hva de nå enn var, høre lyden av det som kanskje er radioaktivt uran via en detektor.
Det er likevel rom for forbedringer, slik at gjestene får en større forståelse for hvor muséet vil frem til via de ulike utstillingene.
Hei, og takk for interessant tilbakemelding. Dine innspill blir delt med utstillingsavdelingen.
Velkommen tilbake!
Utstillingen "Band The Bomb" var interessant. Vi fikk se bilder av steder rundt i verden som holdt på med atomkraft. Og ekte gjenstander fra Hiroshima, 1945 etter atombombingen. Også Operation Wealth var god. Vi fikk lest og sett bilder av hvordan unge føler at de må være perfekte.
Takk for besøket! Velkommen tilbake!
Utstillingen var lagt opp enkelt, men svært bra. Interaktiv og veldig informativ og lærerikt. Utstillingene om atombomber var gripende og lærerik. Alle bør ta seg en tur hit.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Velkommen tilbake!
Veldig fornøyd med prisen og infoen på museet. Tok oss god tid når vi var her siden det er så mye å se på.
Takk for besøket, Elise! Og takk for tilbalemelding, det setter vi pris på. Velkommen tilbake!
Har utstillinger som får en til å tenke, som utfordrer enn og det har vi veldig godt av.. ble ingen shoppingtur allikevel..
Takk for besøket, og takk for fin tilbakemelding. Velkommen tilbake!