Melding fra Tripadvisor:Midlertidig stengt
Lagre
Utforsk Oslo sentrum på en selvstyrt lydvandring

Bestill på forhånd

fra USD 658,54
fra USD 197,58
fra USD 226,63
Anmeldt 3. august 2018

Muséet var fordelt på 2 etasjer der 1.etasje forholdt seg til kunnskap. Her burde kanskje fredssenteret ha oppdatert noe av den historiske infoen. Blant annet blir USA under Den kalde krigen beskrevet som imperalistisk, men ikke Sovjetunionen. Kanskje muséet burde ha endret dette, der begge var imperalistiske på hver sin måte?

I 2.etasje vil jeg karakterisere som et sted for opplevelser. Her kunne man via høytalere eller hva de nå enn var, høre lyden av det som kanskje er radioaktivt uran via en detektor.

Det er likevel rom for forbedringer, slik at gjestene får en større forståelse for hvor muséet vil frem til via de ulike utstillingene.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, oeyvind639
Adeline C, Staff på Nobels Fredssenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2018

Hei, og takk for interessant tilbakemelding. Dine innspill blir delt med utstillingsavdelingen.
Velkommen tilbake!

Anmeldt 27. mars 2018 via mobile enheter

Utstillingen "Band The Bomb" var interessant. Vi fikk se bilder av steder rundt i verden som holdt på med atomkraft. Og ekte gjenstander fra Hiroshima, 1945 etter atombombingen. Også Operation Wealth var god. Vi fikk lest og sett bilder av hvordan unge føler at de må være perfekte.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, KonradHanche
Adeline C, Staff på Nobels Fredssenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. april 2018

Takk for besøket! Velkommen tilbake!

Anmeldt 3. mars 2018 via mobile enheter

Utstillingen var lagt opp enkelt, men svært bra. Interaktiv og veldig informativ og lærerikt. Utstillingene om atombomber var gripende og lærerik. Alle bør ta seg en tur hit.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, karenmarieh
Adeline C, Staff på Nobels Fredssenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Velkommen tilbake!

Anmeldt 18. februar 2018 via mobile enheter

Veldig fornøyd med prisen og infoen på museet. Tok oss god tid når vi var her siden det er så mye å se på.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, 435elisej
Adeline C, Staff på Nobels Fredssenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2018

Takk for besøket, Elise! Og takk for tilbalemelding, det setter vi pris på. Velkommen tilbake!

Anmeldt 17. februar 2018 via mobile enheter

Har utstillinger som får en til å tenke, som utfordrer enn og det har vi veldig godt av.. ble ingen shoppingtur allikevel..

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, anncharl0ttm

Takk for besøket, og takk for fin tilbakemelding. Velkommen tilbake!