“Kald mat, under middels service”

Karlsborg Spiseforretning
Omgivelser: Gamle Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 29. november 2018

Krabbe smakte hermetikk, potetene til middag kalde, vegetarmat med sjysaus fra kjøtt. Veldig blandet serviceopplevelse. Maten og kvelden ble OK, verken mer eller mindre. Siden vi er en gjeng med godt humør, hadde vi det hyggelig på tross av, ikke på grunn av stedet. Det mest postive er at huset og interiøret er veldig flott.

1  Takk, MoJo_oslo

Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Vi gjekk tur i Ekebergparken midt i Norway Cup- opphaldet. Denne vesle perla er verdt eit besøk. Vi kjøpte kyllingsalat, og fekk i tillegg bokser med dressing, aioli, parmesan og nøtter til å tilsette etter ønske.
God smak.
Menyen er enkel. Denne dagen kunne vi få kjøttsuppe med brød til, kyllingsalat eller vegetarsalat, og i tillegg bollar/skillingsbollar. Nydeleg å site på terrassen og sjå ned på Oslo.

1  Takk, annw77
Anmeldt 22. april 2018 via mobile enheter

Koselig kafé rett ved ekebergsparken og ikke langt unna restauranten heller trikk holdeplass. God og variert mat, bra service, sitteplasser ute og greie priser.

Dato for besøk: april 2018
Takk, 86jonasberg
Anmeldt 30. oktober 2017

Dette steder er perfekt for familieselskap, vi fikk en uforglemmelig dag med fantastisk mat og service, og gjestene besøkte også skyspace og klatreparken utenfor.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, JannickeS
Anmeldt 14. juli 2017

Et nydelig sted i flotte omgivelser, fantastisk utsikt og hyggelig betjening. De to rettene vi hadde til lunsj holdt ikke den samme kvaliteten.

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, nicolay434

Reisende som så på Karlsborg Spiseforretning, så også på

Har du vært i Karlsborg Spiseforretning? Del dine erfaringer!