Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kald mat, under middels service”

Karlsborg Spiseforretning
Vurdert som nr. 553 av 1 593 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 29. november 2018

Krabbe smakte hermetikk, potetene til middag kalde, vegetarmat med sjysaus fra kjøtt. Veldig blandet serviceopplevelse. Maten og kvelden ble OK, verken mer eller mindre. Siden vi er en gjeng med godt humør, hadde vi det hyggelig på tross av, ikke på grunn av stedet. Det mest postive er at huset og interiøret er veldig flott.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, MoJo_oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (40)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 40 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Vi gjekk tur i Ekebergparken midt i Norway Cup- opphaldet. Denne vesle perla er verdt eit besøk. Vi kjøpte kyllingsalat, og fekk i tillegg bokser med dressing, aioli, parmesan og nøtter til å tilsette etter ønske.
God smak.
Menyen er enkel. Denne dagen kunne vi få kjøttsuppe med brød til, kyllingsalat eller vegetarsalat, og i tillegg bollar/skillingsbollar. Nydeleg å site på terrassen og sjå ned på Oslo.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, annw77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. april 2018 via mobile enheter

Koselig kafé rett ved ekebergsparken og ikke langt unna restauranten heller trikk holdeplass. God og variert mat, bra service, sitteplasser ute og greie priser.

Dato for besøk: april 2018
Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2017

Dette steder er perfekt for familieselskap, vi fikk en uforglemmelig dag med fantastisk mat og service, og gjestene besøkte også skyspace og klatreparken utenfor.

Dato for besøk: oktober 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, JannickeS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2017

Et nydelig sted i flotte omgivelser, fantastisk utsikt og hyggelig betjening. De to rettene vi hadde til lunsj holdt ikke den samme kvaliteten.

Dato for besøk: juli 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, nicolay434
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Karlsborg Spiseforretning, så også på

 

Har du vært i Karlsborg Spiseforretning? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din