“Finn et annet sted hvis du kan !”

Nydalen Bryggeri & Spiseri
Kjøkken: Bryggeripub
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 22. juni 2019

På tur til spisestedet ble vi advart." Finn et annet sted", var beskjeden. På Nydalen Bryggeri & Spiseri må du regne med å vente i minst 1 time på maten og den er ikke smakfull. Dette erfarte vi også. Vi ventet i 75 min på maten, og da den kom var vegetarburgeren tørr og smakløs og Fish & chips kom med vekslende kvalitet. Noe av fisken var misfarget og chipsen var mørk og tørr, og en i selskapet fikk magetrøbbel. Dette er for dårlig!

1  Takk, may s
NydalenBryggeri, Daglig leder på Nydalen Bryggeri & Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2019

Takk for tilbakemeldingen din Maja.
Vi setter pris på konkret tilbakemelding, så vi kan bli bedre. Vi sørger for at kjøkkenet på feedback på maten.
Vi er klar over at det dessverre har vært en del ventetid på travelt kjøkken i det siste, og vi jobber med å forbedre dette.
Hadde vært hyggelig om dere gav oss en ny sjanse ved en senere anledning.
- Team Nydalen

Anmeldt 17. juni 2019 via mobile enheter

Min sønn og jeg bestilte hver våre vegetarburgere. Servitøren kom etter noen minutter for opplyse om at de hadde bare en vegetarburger igjen. Jeg spurte om det var mulig å få Nydalenburger til samme pris.( Den er 20 kr dyrere). Dette ble kontant avvist uten antydning til et smil. Jeg valgte da å ikke å bestille noe å spise. Etter lang ventetid kom vegetarburgeren med svarbrent pommes fristes. Min sønn sa den var tørr og smakløs og ikke verdt prisen. Kommer ikke til å spise der igjen. Servitøren var sur, ventetiden lang og maten var dårlig og overpriset.

Takk, blavei
NydalenBryggeri, Daglig leder på Nydalen Bryggeri & Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2019

Heisann.
Dette var veldig trist lesning.
Vi beklager at besøket ikke ble som forventet, og at maten ikke levde opp til forventningene. Dette er rett og slett for dårlig.
Send oss veldig gjerne en e-post til post@nydalenbryggeri.no. Vi ønsker å gjøre opp.

Hadde vært hyggelig om dere ville gitt oss en ny sjanse ved en senere anledning

Anmeldt 14. juni 2019 via mobile enheter

Besøkte dette spennende og stilige stedet ifm med sommeravslutning på jobben. Veldig spennende lokaler - koselig. Nydalen Bryggeri & Spisere ligger rett ved Fangene på Fortet.
De har et bredt utvalg av ølsorter og ganske variert meny. Vi var 18 personer og måtte bestille maten på forhånd.
Matrettene vi fikk var greie nok, men ikke noe mer. Servicen var god!

Takk, Offisersbladet
NydalenBryggeri, Daglig leder på Nydalen Bryggeri & Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juni 2019

Heisann.
Tusen takk for tilbakemeldingen din. Det setter vi stor pris på.
Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning :)

Anmeldt 21. mai 2019

Spiste middag her med flere kollegaer.Hadde sett fram til å prøve husets fish & chips, men måtte ta til takke med en kortere meny siden vi var så mange (16stk). En liten, tørr burger med kjedelig tilbehør og alt for dyr øl var et kjedelig første inntrykk.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Ann-Kristin J
NydalenBryggeri, Daglig leder på Nydalen Bryggeri & Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mai 2019

Hei Ann-Kristin.
Beklager at opplevelsen hos oss ikke ble som forventet.
Vi har ofte fullbooket restaurant, og ønsker at alle større grupper forhåndsbestiller mat, for effektiv service. Om man ikke ønsker det kan vi tilby vår AfterWork meny, som inneholder et litt begrenset utvalg av menyen. Dette er alltid avklart med gjest på forhånd.
At burgeren var tørr er det bare å legge seg 100% flat for. Det er ikke bra nok.
Kjøkkenet får feedback på maten, for dette må forbedres.

Hadde vært hyggelig om du ville gitt oss en ny sjanse, ved en senere anledning.
Vi vil gjerne rette opp, og servere vår nydelige fish`n chips.
Send oss en e-post til post@nydalenbryggeri.no så skal vi sørge for at dere får en fin kveld hos oss

Anmeldt 5. mai 2019 via mobile enheter

Hyggelig sted med bra mat og godt utvalg av øl. Alle aldersgrupper representert . Litt kaotisk og treg service , men hyggelig service . Maten som forventet til et greit pris nivå . Kommer tilbake hit senere i sommer .

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Torbjørn B
NydalenBryggeri, Daglig leder på Nydalen Bryggeri & Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mai 2019

Tusen takk for tilbakemeldingen din Torbuz.
Du er hjertelig velkommen tilbake til oss :)

Reisende som så på Nydalen Bryggeri & Spiseri, så også på

Har du vært i Nydalen Bryggeri & Spiseri? Del dine erfaringer!