“Ulogisk service”

Kjøkken: Bryggeripub
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Maten er helt ok, men servicen kan forbedres betraktelig. Grunnet Corona må man bestille via app (greit nok det). Vi bestiller to hovedretter og én dessert, og fire minutter senere dukker en servitør opp med sorbet’en som er dessert. Da vi påpeker at vi gjerne tar hovedrettene først ser hun på oss som vi er tilbakestående og sier at det må man evt. kommentere i appen når man bestiller... så man kan jobbe litt med kronologien her.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Havard1984

Anmeldt 12. juli 2020

Var innom i går og dessverre blir det siste gangen...

Vi er et par som ikke er fan av lokalt brygget øl og Hansa, som selges her, er et godt øl. Synes vi!

I ølmenyen som fremkom var det merket med UTSOLGT på alle merker som ikke var lokalbrygget.

Merkelig syntes vi og påkalte kelneren som kunne fortelle oss at de hadde valgt kun å selge lokalbrygget og derfor merket alle andre øltyper som UTSOLGT.

I tillegg kunne kelneren fortelle oss at NB øl var et øl som var mye bedre enn Hansa.

Når vi svarte ned at det var hans smak ble vi møtt med sukk og stønn og himling med øynene.

Vet ikke om kelneren anbefalte sin egen smak når det gjaldt matrettene også. Det fant vi ikke ut av.

Vi gikk og kommer ikke tilbake.

2  Takk, steinwestby
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Flott plass, nydelig uteservering ved sol og sommer. Mye styr med bestilling på app, men god service og bistand gjorde dette til en bra opplevelse. Nydelig mat og god drikke.

2  Takk, Rune1973
Anmeldt 9. juli 2020

Den burgeren er den beste som jeg har smakt på lange tider. Utsøkt smak. Covid-reglene var ivaretatt.

Takk, Tronder56
Anmeldt 14. mai 2020 via mobile enheter

Makan til dårlig kundebehandling skal man lete lenge etter.

Vi kommer uten å ha bestilt bord, men får et bord ute og ber om å bli ført opp på liste for bord inne - det er kjølig ute. Vi setter oss ned, bestiller mat. Vi venter. I mellomtiden får et annet utebord tilbud om innebord! - de kom etter oss, hadde ikke bestilt bord og hadde heller ikke bedt om å bli ført opp på venteliste - det fremkom av samtalen. Maten vår kom til slutt - 45 minutter etter bestilling - hamburger...! Hvordan er det mulig???

Never, never again!!!

Dato for besøk: mai 2020
2  Takk, 406mortenl
NydalenBryggeri, Daglig leder på Nydalen Bryggeri & Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mai 2020

Hei Morten.
Takk for tilbakemeldingen din. Vi legger oss helt flate og må bare beklage. Her har det tydeligvis skjedd en misforståelse i kommunikasjonen, og ventetiden på mat burde vært opplyst om det var travelt.
Vi er lei oss for at besøket ikke ble som forventet, men vi håper dere vil gi oss en ny sjanse ved en senere anledning. Send gjerne en e-post til dagligleder@nydalenbryggeri,no om dere kunne tenke dere å booke igjen, så skal vi sørge for at dere får et flott opphold

Reisende som så på Nydalen Bryggeri & Spiseri, så også på

Har du vært i Nydalen Bryggeri & Spiseri? Del dine erfaringer!