Akerselva River Meander: A Self-Guided Audio Tour
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Oslo Spektrum på
Anmeldt 3. mai 2022

Bygget utenpå er dessverre ett ikonisk bygg men ikke så fint som alle skal ha det til men stort er det.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, OC023
Anmeldt 2. mai 2022

Veldig god konsertopplevelse her - kanskje spesielt lydmessig. Foretrakk ståplass, noe som var lurt, da vi kom svært nær scenen/rett bak sperringene - og fikk sett artisten bare noen få meter unna oss.

Dato for opplevelse: april 2022
Takk, Nieida
Anmeldt 5. januar 2022 via mobile enheter

Som jeg skriver i tittelen er det først og fremst fasaden jeg er opptatt nå. Den er fantastisk. Det er trist at den er blitt litt gjemt bort. Ellers har jeg mange fine konsertopplevelser her; Neil Young, Paul Simon, Sting, Peter Gabriel, Ane Bruun, Bob Dylon, Jeff Lyn m.m

Dato for opplevelse: januar 2022
Takk, Astrid B
Anmeldt 16. november 2021

Konsert med Nightwish 14/11-21 Logistikken flyter greit, utsikten fra sitteplassene er veldig god. Lyden var helt krise der vi satt i seksjon 207. Lyden er bare grøt og det ødelegger det meste av opplevelsen. Snakket med en kamerat som hadde vært nede på ståplassene, der låt det greit.

Dato for opplevelse: november 2021
2  Takk, gormh309
Anmeldt 3. desember 2019

Var på konsert her og det ble en heller kald opplevelse. Dørene skulle åpne kl 18.30 men folk ble stående å vente i bitende kulde til nesten kl 19 før køen begynte å bevege seg.
Det var heller ikke mye varme i fellesområdet når en endelig kom innenfor.
Vi hadde plasser nær en av inngangene og her kom den kalde trekken rett inn. Noen valgte å flytte på seg eller rett og slett å gå mens vi andre satt fullt påkledd og frøs.
Alle som var ærend ute under konserten måtte stå og vente rett innenfor inngangen til det ble opphold mellom sangene før de fikk gå til plassene sine igjen. Dette medførte mye støy og forvirring da vakter stadig løp etter folk som ikke visste slikt for å hente dem opp igjen.
En flott konsert ble preget av et skuffende Spektrum som ellers har vært en grei arena for tidligere konserter.

Dato for opplevelse: desember 2019
1  Takk, hms243