Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Oslo
Publiser
Innboks
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 041)
Filtrer anmeldelser
1 041 resultater
Vurdering fra reisende
93
280
417
152
99
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
93
280
417
152
99
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 1 041 anmeldelser
Anmeldt 26. september 2018 via mobile enheter

Har funnet avføring på lakenet mitt, det er også noe som ser ut til å være urin på dynen å noen svarte hår på puten min! Det er også støv overalt og det lukter av en eller annen rar grunn tran og flatulens på rommet mitt, i tillegg er det krypdyr i taket å rundt på rommet. Tørket over gulvet bare for å sjekke, og dette er resultatet. Jeg er meget skuffet

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, noraorasmussen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2018 via mobile enheter

Ska det blåe lakenet ha hvite flekker. Er dette en produksjons feil:( kan like godt gå i sokker ute er like reint der. Tror rotter har spist dopapiret eller noen hadde kraftig diaré og veldig dårlig tid. Kan hendte at skapet faller ned og noen har mest sansynlig død i gangen tror også det lukter litt brendt

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, August W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2018 via mobile enheter

Dette var det eneste som var ledig. Du må betale ekstra for sengetøy og håndkle hvis du ikke har med eget. Frokost er ikke inkludert. Wifi dårlig og tregt. Bråket fra trikkene i Storgata gjør at man ikke kan sove med åpent vindu. Rent rom men kommer ikke til å bo her igjen.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, mortene909
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2017

Jeg booket et rom her i forbindelse med jobb, da mange hoteller i byen var full. Jeg så på prisen at dette måtte være OK. Jeg burde nok ha sjekket priser og regler for hostelet litt bedre. Da jeg sjekket inn ble jeg spurt om jeg skulle ha sengetøy og håndkle, noe jeg var overbevist om var inkludert i prisen. Vips 70 kroner dyrere. Det var forøvrig ikke lov å ligge på rom i sovepose eller i pute og dyne på rommet, som jo er greit. Det var heller ikke frokost inkludert i prisen, dette kan kjøpes for 110 kroner i hotellet ved siden av. Utskjekk kl 11:00, uten unntak, noe som kanskje er litt tidlig for noen. Betjeningen bar preg av å bare "jobbe" der, info og service kanskje under gjennomsnittet, men OK. Konklusjonen er at jeg kommer nok ikke til å nytte dette stedet for overnatting flere ganger. Men heller finne meg et hotell som summa summarum er like billig, men sengetøy og frokost inkludert.

Dato for oppholdet: november 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
2  Takk, Lars Tore S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2017 via mobile enheter

Ikke verdt det i det hele tatt. Billig, men noe av det verste jeg har vært borti. Hadde er dårlig opphold. Dårlig frokost. Mye støy og synes heller ikke rommet var rent når vi ankom hostelet. Noe jeg ikke synes det er greit å betale for

Dato for oppholdet: november 2016
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Ane V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser