Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bestill nå! Dette hotellet er snart utsolgt.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Agoda.com
USD 88
Vis tilbud
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 037)
Filtrer anmeldelser
1 037 resultater
Vurdering fra reisende
93
279
414
152
99
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
93
279
414
152
99
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 037 anmeldelser
Anmeldt 19. august 2019 via mobile enheter

Sentral og enkel plass og finne. Likte også veldig godt at det fins en plass der vi får plass til hele jentegjengen på 6 på et rom når vi skulle på findings! Dette gjorde vi i år som i fjor. Det var to enkeltsenger og to køyesenger, bord med stoler, komfyr og kjøleskap. Et lite minus siden det ikke er noe kjøkkenutstyr på rommet og at dusjen er alt for tett inntil doen. Men veldig bra ift pris!
Stort pluss for den utrolige hyggelige dama i resepsjonen som ordnet slik at vi kunna sjekke inn litt før kl 12 og fikk senere utsjekk!!
Kommer tilbake til findings 2020!!

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Svanhild94
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Gøril i resepsjonen på natten har utrolig hjejlpfull og engasjert i det vi besøkte hostellet. Veldig fin lobby! Beliggenheten er også utrolig sentralt. Gøril var utrolig flink i å hjelpe oss med reiseplanen.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Edvin E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2018 via mobile enheter

Dette hostellet er det værste jeg har vært på. Det er urin og avføring på madrassen. Flekkete stoler, masse støv, ødelagt ventilasjon, ikke virkende brann alarm og en komfyr som sto på når vi kom inn på dette ‘’rommet’’. Svidd lukt i hele rummet og røyk merker i taket.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, berglan55
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2018 via mobile enheter

Har funnet avføring på lakenet mitt, det er også noe som ser ut til å være urin på dynen å noen svarte hår på puten min! Det er også støv overalt og det lukter av en eller annen rar grunn tran og flatulens på rommet mitt, i tillegg er det krypdyr i taket å rundt på rommet. Tørket over gulvet bare for å sjekke, og dette er resultatet. Jeg er meget skuffet

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, noraorasmussen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2018 via mobile enheter

Ska det blåe lakenet ha hvite flekker. Er dette en produksjons feil:( kan like godt gå i sokker ute er like reint der. Tror rotter har spist dopapiret eller noen hadde kraftig diaré og veldig dårlig tid. Kan hendte at skapet faller ned og noen har mest sansynlig død i gangen tror også det lukter litt brendt

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, August W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser