“Beste pizzaen i byen. ”
Anmeldelse av Pane & Vino

Pane & Vino
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Fantastisk italiensk pizza fra stenovn. Hyggelig service. Veldig koselig. Tok med familien og ble vartet opp. Italienske råvarer og Steinovn av klasse. Fin og billig meny.

Takk, andreh2017

Anmeldt 27. mai 2018 via mobile enheter

Nabolagspub(?) med visning av fotball etc og servering av italiensk pizza. I mine øyne et brun sjappe med god pizza. Greit sted å se en match enten det er hockey eller fotball og kose seg med vennegjengen. Anbefales hvis man bor i nærheten.

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, 47andersd
Anmeldt 5. mai 2018 via mobile enheter

Bodde i samme gård som restauranten før, og kjøpt pizza her flere ganger. Vi bestemte oss for å stikke innom å kjøpe pizza igjen, men nå ble vi veldig skuffet. De sa det var mye å gjøre så vi måtte vente 15-20 min. Jeg kom tilbake når det hadde gått 15 min for å være klar.
Satt ved kassa frem til det hadd gått 30 min og spurte om de snart var klare. Da sa de jeg ikke hadde bestilt, men jeg hadde heldigvis beholdt en kvittering som sa noe annet.
Etter 50 minutter fikk vi da våre pizzaer, ingen unnskyldning eller noe. Endelig hjemme kunne vi se at pizzaene var nesten uten fyll, hvor min hadde tre fettbiter med bacon og to halve skinker. Til info: Prisen for takeaway har også gått, så det er ikke samme pris som oppgitt på nettet.

Vårt siste besøk.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, larskristian85
Anmeldt 1. april 2018 via mobile enheter

Maten var utsøkt! Bunnen var tynn og meget smakfull! Dette vil jeg anbefale på det varmeste! Flinke og vennlige folk!

Dato for besøk: april 2018
2  Takk, 171martes
Anmeldt 23. august 2017 via mobile enheter

Var der med kona og spiste pizza nr 18, som trygt kan anbefales. Bunnen var tynn og sprø og smaken var god. Ikke den beste pizzaen i byen, men solid.

Lun og uhøytidelig service.

Dato for besøk: august 2017
1  Takk, vidarstensoenes

Reisende som så på Pane & Vino, så også på

Har du vært i Pane & Vino? Del dine erfaringer!