Fine møbler, vanlig godt drikke, men grunnen til at man går hit er jo utsikten . Kjempe fin utsikt... les mer
Hyggelig besøk. God atmosfære og stemning. Fantastisk utsikt. Dyktige bartendere som laget gode... les mer
Veldig rolig og koselig stemning, godt sted for å ta en liten catch up med venner til veldig gode cocktails! God service også :)
Tusen takk for fine kommentarer Chloe! Velkommen igjen!
,,,,, utsikt over Oslo også fra toalettet. Hyggelig bar , rolig atmosfære. Prisene var ikke så høye som antall etasjer.
Tusen takk før fin tillbakemelding!
Tilbake til 21. Etg på Skandinavia , dette var ikke hva en forventer av et sted med snittalder på 40+, noe så ensporet musikk, tom vakten i døren kunne bekrefte at det var gjennomgående klager på musikk og volum.
Beklagar at dere ikke likte musiken. Vi har mange forsjellige aldrer i Summit och på fredagar och lördagar har vi lite mer club lounge då vi som regel har flere folk fra byen som vil ha lite mer tempo. Undskyld for dette, vi skall självklart tänka på ljudvolymen. Håper vi ses snart igen!
En helt nydelig utsikt over hovedstaden med hyggelige bartendere og gode drinker. Anbefales på det sterkeste
Tusen takk for fina kommentarer!
Var der for en måned siden og må bare si at det hele var upåklagelig! Utsikten var helt fantastisk og drinkene like fantastiske. Servicen var også i en klasse for seg selv! Topp karakter!
Tusen takk før så positivt omdøme, vi ær så glada att du hade det trevligt hos oss, vælkommen åter!
En av de beste barutsiktene i Oslo. Rask entre med heis fra resepsjonen på Radisson Blu Scandinavia. Effektive, hyggelig og profesjonelle bartendere gjør dette til et utmerket valg av bar. Godt utvalg av drikke og dyktig personal, gjør dette til en god opplevelse. Litt usikker på om sofakonseptet er bra. Vindusbord og høye barbord er å foretrekke. Loungemusikken noe høy til å føre gode samtaler. Vender alltid tilbake dit.