Hyggelig bar

Fine møbler, vanlig godt drikke, men grunnen til at man går hit er jo utsikten . Kjempe fin utsikt... les mer

Anmeldt 7. september 2019
Marixx190479
Oslo, Norge
Vi kommer tilbake

Hyggelig besøk. God atmosfære og stemning. Fantastisk utsikt. Dyktige bartendere som laget gode... les mer

Anmeldt 27. mars 2022
GisleLeonard
Jessheim, Norge

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Mer informasjon
Anmeldt 29. desember 2017 via mobile enheter

,,,,, utsikt over Oslo også fra toalettet. Hyggelig bar , rolig atmosfære. Prisene var ikke så høye som antall etasjer.

Dato for opplevelse: desember 2017
1  Takk, larsj898
Kenny W, Manager på Summit Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2018

Tusen takk før fin tillbakemelding!

Anmeldt 15. oktober 2017 via mobile enheter

Tilbake til 21. Etg på Skandinavia , dette var ikke hva en forventer av et sted med snittalder på 40+, noe så ensporet musikk, tom vakten i døren kunne bekrefte at det var gjennomgående klager på musikk og volum.

Dato for opplevelse: oktober 2017
2  Takk, Gerry66hamar
Kenny W, Manager på Summit Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2017

Beklagar at dere ikke likte musiken. Vi har mange forsjellige aldrer i Summit och på fredagar och lördagar har vi lite mer club lounge då vi som regel har flere folk fra byen som vil ha lite mer tempo. Undskyld for dette, vi skall självklart tänka på ljudvolymen. Håper vi ses snart igen!

Anmeldt 17. juni 2017

En helt nydelig utsikt over hovedstaden med hyggelige bartendere og gode drinker. Anbefales på det sterkeste

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, evenmadsen
Kenny W, Manager på Summit Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juni 2017

Tusen takk for fina kommentarer!

Anmeldt 17. juni 2017 via mobile enheter

Var der for en måned siden og må bare si at det hele var upåklagelig! Utsikten var helt fantastisk og drinkene like fantastiske. Servicen var også i en klasse for seg selv! Topp karakter!

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, 12mats_

Tusen takk før så positivt omdøme, vi ær så glada att du hade det trevligt hos oss, vælkommen åter!

Anmeldt 5. februar 2017

En av de beste barutsiktene i Oslo. Rask entre med heis fra resepsjonen på Radisson Blu Scandinavia. Effektive, hyggelig og profesjonelle bartendere gjør dette til et utmerket valg av bar. Godt utvalg av drikke og dyktig personal, gjør dette til en god opplevelse. Litt usikker på om sofakonseptet er bra. Vindusbord og høye barbord er å foretrekke. Loungemusikken noe høy til å føre gode samtaler. Vender alltid tilbake dit.

Dato for opplevelse: februar 2017
Takk, Trygg Arne L