Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 16:00 - 02:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Hyggelig bar

Fine møbler, vanlig godt drikke, men grunnen til at man går hit er jo utsikten . Kjempe fin utsikt... les mer

Anmeldt 7. september 2019
Marixx190479
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Flott utsikt og god drink!

Flott sted på toppen av hotellet. Fantastisk utsikt! Vinduer rundt hele. God drink. Veldig fullt... les mer

Anmeldt 18. november 2018
Ann_CatherineNorway
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 112 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 42,14
Mer informasjon
fra USD 42,14
Mer informasjon
fra USD 72,72
Mer informasjon
fra USD 60,29
Mer informasjon
Anmeldelser (112)
Filtrer anmeldelser
112 resultater
Vurdering fra reisende
56
43
4
0
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
56
43
4
0
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 112 anmeldelser
Anmeldt 10. november 2019 via mobile enheter

Veldig gode drinker, hyggelig personale og veldig veldig fin utsikt. Anbefaler spesielt drinken med vodka og pasjonsfrukt i tillegg til den med gin og selleri

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, 507idap
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Constantin_Racu, Manager på Summit Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. desember 2019
Google-oversetting

Dear Guest

Thank you for the Review and for recommending us and our fantastic location, the cocktail you enjoyed is one of our Signature Drinks and its called Passionate Views, its a must try creation, hope to have you back at our Summit Bar

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2019 via mobile enheter

Fine møbler, vanlig godt drikke, men grunnen til at man går hit er jo utsikten . Kjempe fin utsikt. Var her fra 16 - 18 det ble godt med folk etter hvert. Fint det ikke var bakgrunnsstøy i form av musikk. Her kan man prate. Veldig bra.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, Marixx190479
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Constantin_Racu, Manager på Summit Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2019
Google-oversetting

dearest Mari

thank you for the review, we are glad that such a place like Summit Bar can provide the super ambiance as you described

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2019 via mobile enheter

Flott å sitte her og se ut mot Rådhuset og havna. Bartenderen var en blid dame som serverte en meget god Bloody Mary.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, Tore1970
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Constantin_Racu, Manager på Summit Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2019
Google-oversetting

Dearest Tore

thank you very much for the review and for enjoying our service, looking forward to have you here any time

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Flott sted på toppen av hotellet. Fantastisk utsikt! Vinduer rundt hele. God drink. Veldig fullt denne lørdagskvelden. De runde sofaene er harde å sitte i.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Ann_CatherineNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mai 2018

Veldig hyggelig å nyte kvelden der oppe. Bartendere er dyktige og hjelpsomme. Jeg liker å klage på ulike ting men i dette tilfellet så er det vanskelig å finne på noe. Lengre åpningstider? :)

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, Tomasz F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser