Sir Winston's Public House
Supert

Dette har blitt favorittpuben i Oslo etter utallige turer hit. Koselig sted med gode stoler og... les mer

Anmeldt 12. september 2021
svenntorew
Porsgrunn, Norge
Edru men nektet adgang, for beruset

For en nedlatende dørvakt, så godt som klinke edru. Ble nektet adgang pga for beruset. Maken til... les mer

Anmeldt 10. februar 2025
Svein J

Anmeldt 17. februar 2024

Helt på tryne dårlig behandling av de ansatte. Skikkelig ufine. Fikk beskjed om å drit og dra (men på engelsk).
For all del - Styr unna denne plassen!!!

Dato for opplevelse: februar 2024
Takk, Anne Berit Klin... H
Anmeldt 16. november 2023

Her opplever jeg noe jeg adri før har opplevd av kelnere.
Når kelner bak disken er noe småfrekk mot kundene, ja dette har jeg ikke sans for.
Når han kommenterer følgende: Skal du stå der å tygge på tyggegummi eller.
Uhørt.
Har jeg vært sjef der så hadde han fått beskjed om å ta frasen og finne døren.
Slik behandler man ikke kunder

Dato for opplevelse: november 2023
1  Takk, 256toree
Anmeldt 16. september 2023

Fikk tilbud om narkotika hele fire ganger i løpet av en drøy time. Et narkorede! Må Gud forby er sånt sted!

Dato for opplevelse: august 2023
1  Takk, Tor P
Anmeldt 7. juli 2023

Ikke reis dit med hund. Kom dit med liten hund 5 kg. Nei nei nei ingen hund her😳. Den ene bjeffer på den andre. Det orker vi ikke. Herre gud. Eneste inOslo. Hold dere langt unna

Dato for opplevelse: juli 2023
Takk, kanin666
Anmeldt 6. mars 2022 via mobile enheter

For et dårlig sted. Kom hit edru, og kom ikke inn fordi jeg var for "full". Hadde ikke drukket noe denne kvelden. Og var klar for en hyggelig kveld med venner, men slik ble det ikke...... Rett og slett dårlig!

Dato for opplevelse: mars 2022
1  Takk, Explorer61469965264