“Dårlig”

Kjøkken: Meksikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Ventet alt for lenge på alt fra bestilling, mat og regning. Spurte flere ansatte om blant annet å få vann, uten å få dette. Vi ble servert feil og noen bestillinger dukket aldri opp. Kommer ikke til å spise her igjen.

2  Takk, X6690TTsandras

Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Helt knall!
Vi hadde en kjempe kveld med gode drinker og 7 retters middag! Prisen kunne vært bedre men maten smaker fantastisk.

Servitørene må smile mer :)

10  Takk, 721aleksanderk
Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Jeg er skikkelig skuffet over servicen på Tijuana. Har vært der flere ganger, og alltid følt at man må huke tak i noen for å bli sett, men sist gang vi var der tok kaka.

Vi hadde bestilt en tasting meny med 7 forskjellige småretter i forkant.
Det tok 30 min (!!) fra vi fikk bordet vårt til noen snakket med oss og vi fikk bestilt. Det tok ytterligere 15 min å få vann (etter å ha spurt 2 ganger). Etter en time fikk vi drikken vi hadde bestilt, og den første maten kom 1,5 time etter at vi hadde ankommet.
Etter det ventet og ventet og ventet vi på resten.. Den siste retten kom 3 timer senere.
Maten vi fikk var helt OK (det var ikke alt vi spiste opp engang).

Hver gang jeg har vært der har de ansatte skyldt på sjefen for at noe er galt, eller fordi de «ikke får lov» til å yte god service. Så enten har de en forferdelig sjef, eller så er det en taktikk de har for at kunder skal synes det er «greit» at de yter dårlig service.

Tijuana har gode drinker og god guacamole med nachos. Så det kan for så vidt være greit for en tur ut, men absolutt ikke for middag.

1  Takk, L_90
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Helt utrolig, de fikk ikke til noen ting....
En times ventetid før drikke kom, ingen bestillinger ble rett og servitørene kunne ingenting. Hold dere unna!

Takk, R2775LUthomasa
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig skuffet over dette besøket. Vi hadde på forhånd bestilt en 7-retters meny, men har aldri opplevd så lang ventetid noe sted. Vi ventet i snitt 40 minutter på hver servering- på det lengste 1 time. Kokkene og servitørene gjorde nok sitt beste, det var hektisk og mye folk- men de kan ikke ta i mot flere gjester enn de har kapasitet til. Selv om maten var god og betjeningen hyggelig, så ble det en dårlig opplevelse. Drar ikke tilbake hit.

Takk, Marie S

Reisende som så på Tijuana, så også på

Har du vært i Tijuana? Del dine erfaringer!