Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Frekke ansatte i baren”
Anmeldelse av Tijuana

Tijuana
Vurdert som nr. 1 253 av 1 594 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Meksikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Meg og et par venninner var ute her for å feire bursdagen min. Vi fikk drinkene vi bestilte (strawberry daquiri) i ulike glass. Noen i vanlig «vann glass» mens andre i typiske «coctail glass». Vi sa i fra om dette til baren og fikk beskjed om «sånn er livet, gå et annet sted da» og «at det ikke var lov å snakke med bartenderene». Utrolig dårlig service, overlegne bartenderne som ikke har fått opplæring i kundservice.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 362elvirat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (369)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 369 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig mye av maten var glutenfri. Hadde t.o.m maistortillas. Kunne velge i nesten alle rettene. I tillegg kjempegod mat!! Kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, glutenfri70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Vi var en gruppe på åtte personer, og hadde bestilt bord ute. Da vi kom til restauranten, sa de at vi hadde bord inne. Airconditionen virket ikke, så det var en varm affære med 28 varmegrader ute.
Vi bestilte drikke via appen (korona-tiltak), men det tok lang tid å få drikke. Jeg fikk en utvannet Cola uten kullsyre.
Senere bestilte vi mat, og det tok HALVANNEN time før vi fikk maten. Da hadde vi etterlyst den. De fleste fikk så mat, bortsett fra én. Vi spurte igjen hvor den ble av, og etter et kvarter til, kom den siste retten.
Vi fikk ingen beklagelse fra restaurantens side.
Jeg spiste en helt ok quesadilla. Den smakte ikke så veldig mye annet enn løk (som må ha vært hovedingrediensen).
Alt i alt: ikke verdt et besøk til.
Men! Sykt god strawberry daiquiri!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, SuperMailin W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020

Tregere service håper jeg man på generell basis, man må lete lenge etter.
Hyggelig bakgård og gode drinker, maten treffer forventningene vi hadde (helt kurant).

Dårlig kommunikasjon mellom servitørene, noe som resulterte i at vi måtte vente lenge, på spesielt drikke, når det først kom så kom det dobbelt, fordi de ikke pratet sammen og ikke hadde kontroll på hvilke bord de hjalp. Vi fikk maten før alkoholen - det er spesielt. Servitøren vi hadde så oss ikke i det hele tatt, måtte spørre om vann flere ganger, måtte også ta kontakt med andre på jobb da servitøren vår glemte oss. De kunne solgt mye mer både mat og drikke, hvis de hadde servitører som ga litt mer, og hvis de hadde vært litt mer oppmerksomme på gjestene sine. Dette var skuffende!

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, M_T2790
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Wow dette var skikkelig overraskende dårlig ! Fjern servitør ... maten var latterlig dårlig .. minner ikke om Mexico at all .og det var minimale porsjoner ... men drinkene var kjempegode !!! Kanskje dem bør vurdere å bare drive bar ??

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Meseleri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tijuana, så også på

 

Har du vært i Tijuana? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din