Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 038)
Filtrer anmeldelser
1 038 resultater
Vurdering fra reisende
356
440
142
63
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
356
440
142
63
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5257 av 1 038 anmeldelser
Anmeldt 21. oktober 2018

Hadde booket via nettet, og skulle bare ringe og fortelle at vi kom litt senere enn angitt. Da fant vedkommende meg ikke; enda jeg hadde allerede betalt for oppholdet. Uprofft. De hadde blandet sammen for- og etternavnet mitt, slik at de ikke fikk meg opp...

Ellers var rommet ikke skikkelig rengjort; da vi kom manglet det papirservietter i beholderen på badet og såpe i dusjen, og et langt, sort hårstrå glimret på et av de hvite håndklærne. Neste dag fant jeg flere lange sorte hårstrå på badegulvet, og min mann og jeg har begge svært kort hår; jeg lyst.

Rommet var også svært sparsommelig møblert; bare en stol som kunne minne om lenestol.

Frokosten var grei nok; god havregrøt; men det føltes ydmykende å måtte be om å få bacon, og det var ikke stekte egg, bare eggerøre, det er ikke det samme...

Vi undret oss også litt over at et sas hotell ikke hadde bedre adkomst når man kom fra flyplassen med flybuss; vi måtte traske og gå over 500 meter med tung koffert ned noen trapper rundt hele hotellet fra busstoppet før vi kunne komme oss inn i hovedinngangen. Det var også ca en km å gå til nærmeste T-bane, og veldig lite opplysning om busser mm til sentrum, slik det ble lovt.

Alt i alt var hotellet greit nok hvis man ikke er så nøye med renhold og hvisman ikke spiser svinekjøtt...

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, ingridelisabethhovde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lars Kristian A, Daglig leder på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

Kjære Inhridelisabethhovde,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding etter ditt siste oppholdet. Leit å høre at enkelte ting ikke stod til dine forventninger, dette er ikke slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve oss. Tilbakemeldingen tar vi med oss videre i vårt forbedringsarbeid. Jeg håper at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake tross dine erfaringer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Rommet var fint, MEN jeg/mine kolleger opplevde urovekkende ting: Renholdspersonalet pakket kofferten(uten tillatelse, før utsjekk), de stjal alkoholholdige varer samt en mobillader. Overhodet ikke greit!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Ellen K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RadissonHotelGroup, Customer Care på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. september 2018

Hei Ellen,
Takk for din tilbakemelding!
Jeg beklager hvis oppholdet hos oss ikke levde opp til alle forventninger. Jeg har videresendt dine kommentarer til dine kommentarer til hotellets ledelse som kan holde dem oppmerksom på fremtidige forbedringer av hotellet.
Ha en fin dag!
Med vennlig hilsen,
Julia - Customer Care

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2018

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Lars Kristian A, Daglig leder på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 7. september 2018 via mobile enheter

Overnatting ifm jobb. Ikke noe annet enn midt på treet. Har besøkt andre hotell i kjeden med betydelig bedre standard all over. Greie rom. Pluss for konferanse fasiliteter, stort og godt med plass. Dårlig med kaffemaskin som ikke var i orden ( kun svart kaffe). Elendig middag ( 3 retters) ville ha vært bedre med en Hamburger meny på MC Donald’s rett over veien. Anbefaler ikke maten. Vi ble i tillegg plassert bak en vegg i nærheten av resepsjonen!
Usikker på om det blir et nytt besøk, langt fa første valget. 3’r for konferansefasiliteter ellers 2.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, monicabellucci123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lars Kristian A, Daglig leder på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2018

Kjære Monicabellucci123,

Takk for din anmeldelse etter ditt opphold på Radisson Blu Conference Centre Alna. Leit å høre at enkelte ting ikke stod til dine forventninger, dette er ikke slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve oss. Tilbakemeldingen tar vi med oss videre i vårt forbedringsarbeid. Jeg håper at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake tross dine erfaringer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2018

Hotellet ligger greitt til og rommmet var fint. Men det var altfor varmt på rommet hele døgnet, fikk ikke til å regulere temperaturen. i spisesalen var det derimot altfor kjølig. Var også spesielt at en måtte be kelner om å få bacon til frokosten. Både bacon og kokte egg var kaldt, så frokosten var ikke noe høydepunkt. Servicen i resepsjonen var også svært variabel. Så dessverre ikke topp karakter.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, kjellaug2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RadissonHotelGroup, Customer care på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2018

Hej,
Takk for din tilbakemelding!
Jeg beklager hvis oppholdet hos oss ikke levde opp til alle forventninger. Jeg har videresendt dine kommentarer til dine kommentarer til hotellets ledelse som kan holde dem oppmerksom på fremtidige forbedringer av hotellet.
Ha en fin dag!
Med vennlig hilsen,
Julia - Customer Care

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser