Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
USD 104
Vis tilbud
Radissonhotels.comUSD 105
Expedia.comUSD 104
Hotels.comUSD 104
TravelocityUSD 104
Trip.comUSD 104
TripadvisorUSD 104
Se alle 20 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 110)
Filtrer anmeldelser
1 110 resultater
Vurdering fra reisende
359
451
163
79
58
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
359
451
163
79
58
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8287 av 1 110 anmeldelser
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Helt ok, greie rom og hyggelig betjening.
God service i resepsjonen.
Frokosten er bra men som mange andre steder, ikke kom ned rett før frokosten stenger. Kunne godt vært finere glass på rommet,
Men fikk låne vinglass i baren
Vært her før og kommer tilbake igjen!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 769rolfh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Lars Kristian A, Resepsjonist på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. desember 2018

Kjære gjest!

Tusen takk for dine hyggelige kommentarer om oss, det er veldig hyggelig å lese du ønsker å komme tilbake til oss for et nytt opphold i fremtiden. Du er hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018

Har overnattet mye på hotell gjennom de siste tiår, og stort sett er det bra sevice, men må meddele å være meget imponert over servicen jeg mottok fra bar- og kjøkkenpersonalet, med nydelig mat, pent smil og serrvice fra hjertet uten sidestykke.

Spesielt se to jentene fra baren og kjøkkenet som utviste en fantastisk hyggelig service og profesjonalitet den 31.10.2018.

Meget hyggelig personalet på bookingen/resepsjonen som yter gjerne den lille ekstra servicen for å gjøre kundene fornøyde

Radisson Alna anbefales på det sterkeste!!

Fra hjertet
Hilsen 337
abedin2018@mail.com

Romtips: Hold dere på venstre fløy med lav etasje:) min favoritt på resepsjonen som er meget dyktig og hyggelig fra asiatisk oppr. kontakt henne:)
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu Hotels
2  Takk, Escape13658122746
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Lars Kristian A, Daglig leder på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018

Kjære Escape13658122746,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding angående ditt opphold hos oss. Det er motiverende for alle oss ansatte på hotellet å lese at vi møtte dine service forventninger og at du ønsker å komme tilbake til oss for et nytt opphold. På vegne av meg og resten av hotellet velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Eneste positivt; bra hotellrom.

Men for all del styr unna dersom du ikke trives med å bli møtt med sure personellansatte som er heller dårlig i Norsk OG Engelsk. Dårlig matmeny og tomt på kjøkkenet for det ene og det andre. Les, det eneste kjøttstykket på menyen var dem tomme for. Dagen etter var de tomme for fisk. Og frokost helt ubrukelig.

Ikke bra, trodde Radisson skjønner at de må levere bedre enn dette.!?

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Mathias Tveten E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Lars Kristian A, Daglig leder på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. oktober 2018

Kjære Mathias Tveten E,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding etter ditt siste oppholdet. Leit å høre at enkelte ting ikke stod til dine forventninger, dette er ikke slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve oss. Tilbakemeldingen tar vi med oss videre i vårt forbedringsarbeid. Jeg håper at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake tross dine erfaringer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018

Hadde booket via nettet, og skulle bare ringe og fortelle at vi kom litt senere enn angitt. Da fant vedkommende meg ikke; enda jeg hadde allerede betalt for oppholdet. Uprofft. De hadde blandet sammen for- og etternavnet mitt, slik at de ikke fikk meg opp...

Ellers var rommet ikke skikkelig rengjort; da vi kom manglet det papirservietter i beholderen på badet og såpe i dusjen, og et langt, sort hårstrå glimret på et av de hvite håndklærne. Neste dag fant jeg flere lange sorte hårstrå på badegulvet, og min mann og jeg har begge svært kort hår; jeg lyst.

Rommet var også svært sparsommelig møblert; bare en stol som kunne minne om lenestol.

Frokosten var grei nok; god havregrøt; men det føltes ydmykende å måtte be om å få bacon, og det var ikke stekte egg, bare eggerøre, det er ikke det samme...

Vi undret oss også litt over at et sas hotell ikke hadde bedre adkomst når man kom fra flyplassen med flybuss; vi måtte traske og gå over 500 meter med tung koffert ned noen trapper rundt hele hotellet fra busstoppet før vi kunne komme oss inn i hovedinngangen. Det var også ca en km å gå til nærmeste T-bane, og veldig lite opplysning om busser mm til sentrum, slik det ble lovt.

Alt i alt var hotellet greit nok hvis man ikke er så nøye med renhold og hvisman ikke spiser svinekjøtt...

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, ingridelisabethhovde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Lars Kristian A, Daglig leder på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

Kjære Inhridelisabethhovde,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding etter ditt siste oppholdet. Leit å høre at enkelte ting ikke stod til dine forventninger, dette er ikke slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve oss. Tilbakemeldingen tar vi med oss videre i vårt forbedringsarbeid. Jeg håper at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake tross dine erfaringer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Rommet var fint, MEN jeg/mine kolleger opplevde urovekkende ting: Renholdspersonalet pakket kofferten(uten tillatelse, før utsjekk), de stjal alkoholholdige varer samt en mobillader. Overhodet ikke greit!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Ellen K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
RadissonHotelGroup, Customer Care på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. september 2018

Hei Ellen,
Takk for din tilbakemelding!
Jeg beklager hvis oppholdet hos oss ikke levde opp til alle forventninger. Jeg har videresendt dine kommentarer til dine kommentarer til hotellets ledelse som kan holde dem oppmerksom på fremtidige forbedringer av hotellet.
Ha en fin dag!
Med vennlig hilsen,
Julia - Customer Care

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser