Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 038)
Filtrer anmeldelser
1 038 resultater
Vurdering fra reisende
356
440
142
63
37
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
356
440
142
63
37
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 1 038 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020

Jeg kan ikke si mye ordveldig braveldig hyggelig Jeg liker å sove Radisson blå hotell den er fantastisk bra service veldig god frokost flott soverom my favourite hotell Radisson Alnabru Jeg kommer alltid når jeg Fritid og det blir bra mat levering TV toalett service damer som jobber i resepsjon fantastisk jenter

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, smaham867521
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Guro Øsmundset, Daglig leder på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Kjære Smaham86521,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive denne anmeldelsen etter ditt opphold hos oss. Vi er stolte over våre ansatte og den servicen vi ønsker å yte mot alle våre gjester. Hyggelig dette ble satt pris på og kommentert. Tusen takk for dine hyggelige kommentarer om oss, det er veldig hyggelig å lese du ønsker å komme tilbake til oss for et nytt opphold i fremtiden. Du er hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. februar 2020

Jeg har kun et kommentar når det gjelder frokosten. Frokost var kaldt men ellers veldig fint hotell. Vi fikk problemet med temperatur i rommet. Det var veldig varmt og det tok lang tid å forstår hvordan vi skulle gjøre for å bli kaldt. Tok lang tid også

Dato for oppholdet: februar 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, arboldorado
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GuroOsmundset, Leder  på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2020

Kjære Gjest,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive denne anmeldelsen etter ditt opphold hos oss. . Vi beklager om ting ikke stod til dine forventinger. Det du påpeker vil nå bli tatt opp med de respektive ansvarlige slik at vi ved ditt neste besøk kan leve opp til dine forventninger. Gi meg gjerne beskjed om det er noe jeg kan bistå med.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

Det bører preg av at rommet er nytt da alle typer rom, har bodd på standard til premium, er veldig like i modernitet og kvalitet.

Irriterer meg at de ikke had dobbeltsengen med dobbeltdyna og redusert matmeny. Frokosten er ok.

Men det er moderne, rimelig, har parkering også for lading (ta med egen lader) og kiosk rett ved siden av samt mc Donalds

Stian, Oslo

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, StianHJensen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GuroOsmundset, Leder  på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. februar 2020

Kjære Stian,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive denne anmeldelsen etter ditt opphold hos oss. Vi er stolte over våre ansatte og den servicen vi ønsker å yte mot alle våre gjester. Hyggelig dette ble satt pris på og kommentert.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2020

Hyggelig mottagelse. Store rom med stort bad og veldig god dusj. Rent og pent rom og fellesrom. God og variert frokost. Fint med vannkoker, teposer og kaffe. Dyrt med parkering. Burde hatt egen gratis parkering.

Dato for oppholdet: januar 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
1  Takk, Korist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GuroOsmundset, Leder  på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. februar 2020

Kjære Korist,

Tusen takk for din anmeldelse av vårt hotell. Hyggelig å høre vi møtte dine forventninger når det kom til mat, service og rommene. Vi håper du vil bo hos oss igjen i fremtiden!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. januar 2020 via mobile enheter

Jeg er veldig skuffet. Her er det ikke mye av det jeg forventer på Radisson. Personalet smiler aldri og er ikke imøtekommende.

Rommet var greit men dusjen hang og slang. Ikke trykk der heller.

Restauranten var flyttet ut i baren.
Menyen var skitten og personalet fraværende. Det eneste som holdt høyt nivå var prisene.
Bestilte burger til 269kr. Den var utrolig kjedelig, rett fra fryseren. Pommes frites får du bedre på MC Donalds over gata.

Frokosten var som på en vandrerhjem. Tre typer pålegg og ikke bacon. Reis heller

Reis heller ned til Oslo. Mange hotell som er mye bedre.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, 4knudk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GuroOsmundset, Daglig leder på Radisson Blu Hotel & Conference Center, Oslo Alna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2020

Kjære 4knudk,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding etter ditt siste oppholdet. Leit å høre at enkelte ting ikke stod til dine forventninger, dette er ikke slik vi ønsker at våre gjester skal oppleve hos oss. Tilbakemeldingen tar vi med oss videre i vårt forbedringsarbeid. Jeg håper at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake tross dine erfaringer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser