Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Oslo Nature Walks: Øyhopping
67

Bestill på forhånd
fra
USD 50,92
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Hovedøya på
fra USD 50,92
Mer informasjon
Anmeldelser (315)
Filtrer anmeldelser
315 resultater
Vurdering fra reisende
179
104
29
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
179
104
29
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 315 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Hvorfor reise jorden rundt for å oppleve strandliv. Når du kan ta lokal båt ut i Oslofjorden. Hovedøya er en fredet øy som ligger 10-15 min med båt fra Oslo sentrum, det er flere alternativer og øyer å velge. Men Hovedøya kan by på 3/4 strender og badeplasser som er hvert å besøke. I tillegg har øya en spenden historie med kloster og forsvars verk. I tillegg er det ett naturreservat som gir en fin naturopplevelser. Strendene er også utstyrt med grillplass. Øya har Kafé som selger både mat, is og øl. Sanitæranlegg er også bra utbygd

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, tora359
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juni 2019 via mobile enheter

Fantastisk spasertur det tanken kan fly og sjøluften setter preg på en svært god dag

Hovedøya kan anbefales.

Besøk ruinene til kloster fra midten av 1100 tallet, samt en beroligende utsikt over Oslo med Tjuvholmen som smyger seg ut i vannet.

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, janfrodeh2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. mars 2019

På Hovedøya kan man bade og ha det gøy. Ta båten fra Akerbrygge til Hovedøya en vakkert sommerdag og jeg garanterer at turen kommer til å huskes i mange år.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Bernard N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. februar 2019

Var her sommeren 2018 og Hovedøya imponerte veldig. Et billig og flott sted. Her er det nye toaletter, i tillegg til en fin badestrand og fine gangveier å gå på. Veldig lett å ta seg dit med båt fra Aker Brygge.

Anbefales en fin sommerdag. Garantert en bra opplevelse som ikke koster noe, foruten om båtturen til øya.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, CecilieHolt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. februar 2019

Anbefales med et besøk for hele familien! Flott å ta en spasertur her uansett vær, men en varm sommerdag er selvfølgelig det beste.

Dato for opplevelse: februar 2019
Takk, LivRhododendron
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser