Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Ulike måter å oppleve Drobak på
fra USD 690,67
Mer informasjon
fra USD 289,73
Mer informasjon
fra USD 1 869,36
Mer informasjon
Anmeldelser (314)
Filtrer anmeldelser
314 resultater
Vurdering fra reisende
169
109
27
7
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
169
109
27
7
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 314 anmeldelser
Anmeldt 3. oktober 2018

Utrolig sjarmerende by med mange gamle hus, hyggelige butikker, "julenissehuset", spisesteder og ikke minst en fin badestrand.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, helenbs1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2018

Er man i Oslo så kan jeg anbefale å ta en tur med ferja til Drøbak. Dette er et idyllisk sted med et par gose restauranter.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, ivartina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018

Drøbak er en koselig liten landsby ved sjøen. Det er alltid en veldig deilig fredelig atmosfære i Drøbak, en egen ro over stedet. Jeg drar hit hver sommer å bader i Badeparken, som jeg liker veldig godt. Synes det er en fantastisk strand med sine klipper, sandstand, gressplen og park rett nede ved sjøen og rett i sentrum. Jeg synes at Drøbak er en liten sommer landsby, selv om jeg har vært der på vinteren også mange ganger,så er det finest der om sommeren synes jeg. Absolutt et sted å besøke.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Annette A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2018

Underlig nok er Drøbak her oppført som en severdighet for seg selv, i Oslo. Det får så være. Drøbak er vel verdt en liten dagstur, og da vil jeg anbefale å ta båten ut fra Aker brygge, som går i sommerhalvåret, og så starte med det besøk på Oscarsborg. I selve Drøbak sentrum er det pensjonistene som rår og ikke så mye å finne på eller se, men det er da et koselig sted.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, amarcord83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2018

En vakker by med mange kafeer.
Fine bademuligheter i byen og rundt omkring.
Spennende småbutikker.
Lett adkomst fra Oslo med buss og båt

Dato for opplevelse: juni 2018
2  Takk, aleksander80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser