Oskarshall ligger høyt over Frognerkilen i Oslo. Området rundt slottet er frodig, grønt og... les mer
Bygget er vakkert restaurert med autentiske detaljer. Pent opparbeidet hage. Det er kun bygget som... les mer
Veldig diskre på Bygdöy, en fantastisk fin byggning med en park og atmosfäre som ligger helt for seg selv. Perfekt om du har små barn, her kan de trygt springe rundt og nyte både park og båthavnen på den andre siden, Jeg liker å väre her og bare sitte ned med en god bok og bare nyte
Fikk endelig besøkt denne bortgjemte perlen. Parken rundt er åpen for alle, kommer kun inn i slottet sammen med guide. En meget kunnskapsrik guide viste oss rundt. Turen tok ca 50 minutter og vi fikk høre historien til slottet og samtiden den ble bygget i, arkitektur og kunst samt fra restaureringen. Interessant for både voksne og barn. En tur hit anbefales.
Endelig fikk Oscar besøke Oscarshall. Utrolig fin liten utflukt som anbefales også for Oslofolk.
Liten kafe i galleriet med hyggelige bord inne og utebord med flott utsikt til sjøen. Is, vafler og små lunsjretter.
Guidet tur i mini slottet hver time anbefales. Det gir en liten mini historie innblikk i kongelivet i 1850.
Vi hadde utflukt for ansatte i vår bedrift til Oscarshall en deilig solskinnsdag da haven stod i full blomst. Rammen var umåtelig vakker, men det var også Oscarshalls "indre liv".
Interessant omvisning av dyktig guide som definitivt kunne sin historie. Du verden så vakkert det også er innendørs på Oscarshall.
Etter omvisning og hyggelig tur i parken var det godt å slappe av med kaffe og deilig bakst.
Eneste minus med Oscarshall sett med våre øyne er at man kun kan betale inngangsbillett med Visa-kort eller kontant. Vi hadde med jobbens MasterCard og skulle betale med dette. Men det gikk dessverre ikke. Det var godt at vi hadde med privat Visa-kort, så vi allikevel kunne kjøpe høyt antall billetter.
Vi hadde kommunisert med Oscarshall i forkant av vårt besøk. Vi hadde imidlertid ikke fått opplyst at MasterCard ikke aksepteres. Vi anbefaler at Oscarshall opplyser om dette, når andre bedrifter eller grupper tar kontakt. Det er greit å vite, for når man skal betale for mange, blir også summen relativt høy.
Når dette er sagt, ta for all del turen til Oscarshall!
Det er en perle som jeg gleder meg til å besøke igjen.
Oscarshall er blitt utrolig flott etter oppussing for noen år siden. Det at dronning Sonja stilte ut (deler av) sin glasskunstsamling ga ekstra iinteresse.
På vei til sentrum fra Huk, kommer vi forbi Oscarshall. vi stanser og går inn. Får flott utsyn mot Oslo sentrum og Frogner og ser ut over velholdt hage. Bygninger og hele anlegger bærer preg av godt vedlikehold.