Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Verdt å besøke!

Om du er i Oslo og ønsker en liten pause- ta 30 bussen til norsk folkemuseum og gå stien bort til... les mer

Anmeldt 29. juli 2019
GryVeb
via mobile enheter
Liten stor perle

Drømmeslottet fra 1850-årene i nydelig nygotikk. Full av norsk romantisk malerkunst. Kyndige og... les mer

Anmeldt 3. juli 2018
DagB45
,
Molde, Norge
via mobile enheter
Les alle 48 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Oslo Pass
224 anmeldelser
fra USD 49,88
Mer informasjon
fra USD 39,79
Mer informasjon
fra USD 48,89
Mer informasjon
fra USD 37,52
Mer informasjon
Anmeldelser (48)
Filtrer anmeldelser
48 resultater
Vurdering fra reisende
20
23
4
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
20
23
4
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 48 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

Om du er i Oslo og ønsker en liten pause- ta 30 bussen til norsk folkemuseum og gå stien bort til Oscarshall. Du får luft, fuglekvitter og utsikt over Oslo. Selve slottet Oscarshall er bittelite. Det er nylig totalrestaurert tilbake til en imponerende standard. Hageanlegget er vakkert. Ta deg tid til en times rundtur innendørs- guidende er kunnskapsrike og flinke historiefortellere. Innvendig bugner det av nydelig kunst. Dette er en svært undervurdert attraksjon!

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, GryVeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

Drømmeslottet fra 1850-årene i nydelig nygotikk. Full av norsk romantisk malerkunst. Kyndige og hyggelige gaider. En times omvisning ble en stor opplevelse. Merkingen av tilkomstene bør bli bedre. Den lille besøkskafe hadde et begrenset men velsmakende utvalg av bakervarer.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mars 2018

Veldig diskre på Bygdöy, en fantastisk fin byggning med en park og atmosfäre som ligger helt for seg selv. Perfekt om du har små barn, her kan de trygt springe rundt og nyte både park og båthavnen på den andre siden, Jeg liker å väre her og bare sitte ned med en god bok og bare nyte

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, herbjörn f
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2017 via mobile enheter

Fikk endelig besøkt denne bortgjemte perlen. Parken rundt er åpen for alle, kommer kun inn i slottet sammen med guide. En meget kunnskapsrik guide viste oss rundt. Turen tok ca 50 minutter og vi fikk høre historien til slottet og samtiden den ble bygget i, arkitektur og kunst samt fra restaureringen. Interessant for både voksne og barn. En tur hit anbefales.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, 8erta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2017 via mobile enheter

Endelig fikk Oscar besøke Oscarshall. Utrolig fin liten utflukt som anbefales også for Oslofolk.

Liten kafe i galleriet med hyggelige bord inne og utebord med flott utsikt til sjøen. Is, vafler og små lunsjretter.

Guidet tur i mini slottet hver time anbefales. Det gir en liten mini historie innblikk i kongelivet i 1850.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, RenateJo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser